reklama
makuc
Fanka BB :)
EMIŚ bluzka wyszperana na allegro u sprzedawcy outlethot ;-) a cenowo niecale 40zł wyszło. Nosisz rozmiar buta 35? WOW. Zazdroszę, bo ja podobnie jak ROXI mam 38/39 i zazwyczaj ta rozmiarówka rozchodzi się najszybciej, co mnie do szaleństwa doprowadz dosyć często.
IDA wystarczy cielisty stanik i powinno być si, no ale wszystko wyjdzie w praniu, bo ciężko jest oceniać jak się czegoś nie widziało. W razie czego będę w niej tylko do sweterków zaktywających plecy chodzić
IDA wystarczy cielisty stanik i powinno być si, no ale wszystko wyjdzie w praniu, bo ciężko jest oceniać jak się czegoś nie widziało. W razie czego będę w niej tylko do sweterków zaktywających plecy chodzić
Ostatnia edycja:
renata borysek
A ja szukam jakiegoś fajnego bikini i nic mi nie wpada w oko
dorisday2512
renatka o bikini to ja jeszcze nie mysle nawet - dopóki nie zrzucę oponki
makuc nie widzę tej bluzeczki! Usunełas??? Why? :-(
makuc nie widzę tej bluzeczki! Usunełas??? Why? :-(
dorisday2512
dzieki sarisa
wychodzi na to ,ze to wina mojego kompa, bo wczesniej nie pokazał fotki.
makuc mnie też sie bardzo bluzeczka podoba i teraz modna z tymi przeswitującymi plecami
wychodzi na to ,ze to wina mojego kompa, bo wczesniej nie pokazał fotki.
makuc mnie też sie bardzo bluzeczka podoba i teraz modna z tymi przeswitującymi plecami
renata borysek
STRIP ZNALAZŁAM!!!!!
Napisałam do babki i miała większe nr
KLAPKI JAPONKI MELISKI GUMOWE RÓŻOWE R.38 (2221775643) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i zdecydowałam się na koniak
http://allegro.pl/show_item.php?item=2212264924
Napisałam do babki i miała większe nr
KLAPKI JAPONKI MELISKI GUMOWE RÓŻOWE R.38 (2221775643) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i zdecydowałam się na koniak
http://allegro.pl/show_item.php?item=2212264924
Ostatnia edycja:
RENATA klapki fajne ale ja rozowych w zyciu bym nie kupila)) nie lubie tego koloru po prostu ( i tak jakims cudem przyzwyczailam sie do rozowych ubranek Leane...latwo nei bylo) jak juz to bralabym czarne albo biale))
a torebka super i ten kolor tez)))
a torebka super i ten kolor tez)))
makuc
DZIULKA widzę, że masz identyko jak ja - sama tego koloru po prostu nie trawię i przed porodem zarzekałam się, że Alicja też go nosić nie będzie ale jakoś mi przeszła awersja jeżeli Alicję i różowy chodzi, więc tu teraz no problem. Tylko ja różowiastego na sobie nie zniesę dalej
reklama
stripMYmind
renatka!!!
Super, ciesze się strasznie Mi się tam różowe podobają
a torba też fajna, taki shopper bag czy jak to się tam zwie;-)
A ja zakupiłam trampki hehehe;p
i ZAFARBOWAŁAM WŁOSY
koniec z czarnulką, teraz mam truskawkowy blond
Super, ciesze się strasznie Mi się tam różowe podobają
a torba też fajna, taki shopper bag czy jak to się tam zwie;-)
A ja zakupiłam trampki hehehe;p
i ZAFARBOWAŁAM WŁOSY
koniec z czarnulką, teraz mam truskawkowy blond
Podziel się: