reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek modowy

reklama
strip- ja jestem bez M tydzień, ale i tak mnie pod-jarałaś super ten kolor i te buty, ale ja bym giry połamała, chyba, żebym mnie ktoś podszkolił. A ja miałam taki kolor włosów coś podobnego tylko u mnie to wyszła pomyłka fryzjera bo mu farba nie złapała, a że było to przed ślubem dwa dni to się dało tylko je ujednolicić do jednego koloru i powiem ci, że mi zszedł ten kolor po kilku myciach i potem miałam taki blond z lekką rudością.

Ostatnia edycja:
podoba mi się ten blond :-) pokazałam mężowi z zapytaniem co on na to i usłyszałam w odpowiedzi "to jest ruuudy :szok: nie kombinuj w ciemnych Ci najlepiej", a jeszcze 2 dni temu słyszałam, że mogłabym sobie blond strzelić na głowie... STRIP a buty cudne. Wogóle widzę, że na tej stronie są ciekawe modele i to niedrogo.

Ja to chyba z moich odcieniów rudości nie zrezygnuję nigdy , brak mi chyba odwagi na tyle. Ten truskawkowy blond ładny, ale na ślub to chyba sobie zrobię miedziany :-)

Kroma, nie wiem czemu, ale zupełnieinaczej sobie ciebie wyobrażałam:)
W ogóle ślicznota z Ciebie na tym zdjęciu! A kolor fajny!
Widzę, że każda miała chybarudy na głowie:)
A małą mi to ja właśnie w takim mocnym rudym widzę, jak kiedyś na zdjęciu co wrzucała... z loerala kolor pure paprica! taki odcień:D

Kroma świetne zdjęcie.
Co do kolorów włosów to chyba miałam już każdy kolor na włosach, farbuję odkąd poszłam do szkoły średniej i aż dziw, że jeszcze mi nie powypadały całkiem.

Ostatnia edycja:
dzięki ale już mam blond i bym musiała się mocniej malować i troszkę opalać do niego. A ja miałam jeszcze kiedyś ciemny kolor, ale nie pasuje mi. Kania co do wypadania to ja też się zastanawiam, czemu jeszcze mam aż tyle. Strip- może faktycznie rudy dodaje seksapilu.

reklama
nie no ale ja stara jestem, nie wyłapałam że to Ty jesteś Kroma na tym zdjeciu :zawstydzona/y: super Ty i super włoski!!!!

dawidowe ja jakoś kompletnie nie moge moja wyobraźnia ogarnąć Ciebie w blondzie :-p

kania to ja trzymam kciuki żeby jeszcze dłuuuugo nie wypadły ;-)

ja sie przyznaje że z włosami właściwie nic nie robie, a wypadałoby troche nad nimi z rana popracować :/ lenistwo zwykle bierze górę ;-)

Do góry