reklama
Kania78
...
Dokładnie, dlatego ja trzymam te sprzed ciąży i teraz na wiosnę będą akurat :-) byle narzucić coś na siebie ;-)Wioli nie będzie za mała zobaczysz z marynarką jest o tyle fajnie, że nie trzeba zapinać ;-) hehe
emiliab
Fanka BB :)
moriam, butki super, ale rozmiarówka "nie życiowa" jak dla mnie ;-) a szkoda
No to ja mam taką "nieżyciową" rozmiarówkę-a nawet bardziej nieżyciową- sandałki w rozmiarze 35
makuc jaaaaa:-). Ale fajowa bluzka. Pisz,gdzie i za ile
Roxannka
Pracująca mama!
emiś, omg to ty masz stópke jak calineczka ;-) zazdroszcze, bo zawsze jak oglądam jakieś butki to w mniejszych rozmiarach wyglądają super, a jak biore większy rozmiar to już tak ładnie się nie prezentują no i małą masz "konkurencje", 38-39 wyprzedają się jakoś pierwsze a potem zostają już tylko mniejsze rozmiary albo wielkie, no i wyprzedaże możesz fajne trafiać
makuc, fajna bluzeczka :-)
makuc, fajna bluzeczka :-)
Ida Sierpniowa
moriam, i jak te wkładki? ja 24,5 potrzebuję;-)
maqc, fajowa, ale ja mam jakąś chimerę na punkcie prześwitującego stanikachyba muszę nad sobą popracować
roxi, fakt z tą rozmiarówką - ja zawsze trafiam na resztki i mojego rozmiara oczywiście niet już
maqc, fajowa, ale ja mam jakąś chimerę na punkcie prześwitującego stanikachyba muszę nad sobą popracować
roxi, fakt z tą rozmiarówką - ja zawsze trafiam na resztki i mojego rozmiara oczywiście niet już
emiliab
Z tym rozmiarem to fakt. Mam jeszcze dobrze,bo jak chcę sobie kupić buty na płaskiej podeszwie,to...idę na dział dziecięcy:-). Tym sposobem kupiłam sobie balerinki(bo "dorosłe" były na mnie za duże) , buty na zimę(chłopięce) i trampki
reklama
Podziel się: