reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Też uważam, że powinny być dwie. Jak ktoś chce, to da fotkę na otwartym a jak nie to nie. Nie wszyscy nie chcą upubliczniać zdjęć swoich pociech
alijenka
Mamcia Nataszki :))
tak tylko tak jak chyba december pisala ona nie ma dostepu do zamknietego forum i nie bedzie widziala naszych pociech jak zdjecia bedziemy tylko tam dawaly
december
Fanka BB :)
spoko, bedzie mi milo jak któraś wrzuci fotki na otwarty a jak nie to zawsze zostaja mi jeszcze majowe maluchy do podglądania
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
ja też nie mam dostępu do zamkniętego. Może ktoś na otwartym wrzuci fotki ja wrzucę
ja też bede wrzucac na otwarty jak bedzie oczywiscie taki;-)
jak juz sie bede chwalia Malym na innych portalach to naprawde mi obojetne czy tu ktoś zobaczy Malego czy nie ale rozumiem też te, ktore maja obawy co do tego
jak juz sie bede chwalia Malym na innych portalach to naprawde mi obojetne czy tu ktoś zobaczy Malego czy nie ale rozumiem też te, ktore maja obawy co do tego
blond_20
Czarownica
Pola na otwartym przeciez jest juz taki )))
Pola na otwartym przeciez jest juz taki )))
Kochana wiem, wiem ale padła propozycja, zeby zrobic z niego zamknięty wiec napisalam ze jak bedzie/ jak zostanie;-)
Iwon
Lipcowe Mamy '05
December, rysica na otwartym jest już wątek i on zostaje, a wiele mam nie ma zastrzeżeń co do dawania tam zdjęć, więc spokojnie będziecie sobie oglądać Ja też pewnie tam wrzucę jakieś pierwsze zdjęcie na chwilkę, to i mojego bąbla zobaczycie ;-) ale potem już tylko na zamkniętym, mam nadzieję, że rozumiecie. Nie chodzi o Was, tylko o przypadkowe osoby z zewnątrz, jestem na tym forum siedem lat i wiele się przez ten czas działo, należę do ostrożnych osób ....
reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Ja zdjęcia Milana na pewno umieszczę na FB i na NK więc i na otwartym wrzucę - w końcu będzie czym się chwalić.. :-)