reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
A może by tak utworzyć juz watek z opisem naszych porodów? Bo coraz bliżej, a niektóre juz po
Czekam na ten wątek niecierpliwie :-)
Ruda1979
Fanka BB :)
ja też czekam na wątek porodowy
A co do galerii zdjęć maluchów to jestem za tym,żeby na zamkniętym też zrobić,bo ja np. nie wstawiam tu swoich fotek - tylko na zamknięty- i raczej nie wstawię fotek Jasia.Na FB tez moje zdjęcia mogą oglądać tylko znajomi.
A co do galerii zdjęć maluchów to jestem za tym,żeby na zamkniętym też zrobić,bo ja np. nie wstawiam tu swoich fotek - tylko na zamknięty- i raczej nie wstawię fotek Jasia.Na FB tez moje zdjęcia mogą oglądać tylko znajomi.
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Sicil to raczej nie ma głowy do zakładania nowych wątków, i tak bardzo rzadko do nas wpada .. Myślę, że Ona to zacznie częściej dopiero jak Julka do domu wypuszczą.
Kamilka masz racje, ja tak troche z doskoku, ale watek utworzony
Dzisiaj albo najdalej jutro napisze jak to mnie pocieli ;-)
Dziekować! (to znaczy nie za to, że cię pocieli ale za wątek - choć z pewnością będzie tam kilka opisów z lekką nutką filmu grozy );-)
Wg mnie mogą być dwie galerie - tu i na zamkniętym. Ja będę korzystała raczej z tej drugiej.
Jeżeli któraś nie ma dostępu do zamkniętego a chciałaby to zmienić to zapraszam do zapoznania się z regulaminem i poczynienia odpowiednich kroków ;-)
Jeżeli któraś nie ma dostępu do zamkniętego a chciałaby to zmienić to zapraszam do zapoznania się z regulaminem i poczynienia odpowiednich kroków ;-)
hatszept
Fanka BB :)
Tak a propos watku z opowiesciami - moze ktoras z Was moglaby dodac dla formalnosci w nazwie watku - BEZ KOMENTARZA? Teraz wszystkie bylysmy zdyscyplinowane i komentowalysmy relacje na glowym, ale pozniej roznie moze byc...przynajmniej taka jest moja sugestia...
Ostatnia edycja:
reklama
Tak a propos watku z opowiesciami - moze ktoras z Was moglaby dodac dla formalnosci w nazwie watku - BEZ KOMENTARZA? Teraz wszystkie bylysmy zdyscyplinowane i komentowalysmy relacje na glowym, ale pozniej roznie moze byc...przynajmniej taka jest moja sugestia...
w pełni popieram, bo później jak będą komentarze to zrobi się bardzo nieczytelnie i będzie trzeba szukać...