reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek moderatorski

reklama
Nie powiedziałabym że złego, ale nie każda mama chce żeby zdjęcia jej dziecka krążyły w sieci. Powodów takiej ostrożności tłumaczyć chyba nie trzeba.:happy: Z tych samych względów nasze zdjęcia albumowe też są na zamkniętym. Teraz dajemy zazwyczaj jedno zdjęcie malucha, ale potem będą nastepne i następne, bo przecież to forum nie przestanie istnieć po porodzie.

Dla mnie kwestria organizacyjna jest bez znaczenia - mogą być dwa wątki w tym jeden zamknięty, mogę umieszczać na innym zamkniętym wątku tematycznym, tylko jeśli dbamy o ład na forum, to nie wszystkim ta opcja może się podobać :happy:

No właśnie dlatego napisałam ,że te które nie chcą upubliczniac zdjęć mogą wkleić na zamknięty który już istnieje. i tak dziewczyny, przy suwaczkach czy w avatarkach mają swoje zdjęcia lub zdjęcia dzieciaczków a nagle wszyscy chcą chować się z fotkami na zamkniętych wątkach, a na fb czy nk na pewno też będą wklejały i się chwaliły swoimi pociechami.

Moim zdaniem powinna byc galeria i na otwartym i na zamknietym:tak:
Nie kazda ma dostep do zamknietego, mi obojettne gdzie wstawie bo na fb tez sie na pewno bede chciala Malym pochwalic, niby znajomym a roznie bywa, kazdy moze to wykorzystac czy tu czy na fb czy nk:tak:

I tak jak Viola tez lubie podgladac mauszki na innych miesiącach:zawstydzona/y:
Kto nie ma ochoty niech tutaj nie wstawia zdjecia tylko na zamknietym

No właśnie dlatego napisałam ,że te które nie chcą upubliczniac zdjęć mogą wkleić na zamknięty który już istnieje. i tak dziewczyny, przy suwaczkach czy w avatarkach mają swoje zdjęcia lub zdjęcia dzieciaczków a nagle wszyscy chcą chować się z fotkami na zamkniętych wątkach, a na fb czy nk na pewno też będą wklejały i się chwaliły swoimi pociechami.

Ja na fb udostępniam zdjęcia tylko znajomym, osoby z zewnątrz nie widzą mojego profilu. Każdy ma prawo mieć swoje zdanie :tak:

Polaa ale na którym zamkniętym mamy wstawiać zdjęcia maluszków? Głównym? Naszym albumowym?

Iwon oczywiscie ze kazdy ma prawo mieć swoje zdanie. Ja tez mam na fb i nk tylko dostep znajomych ale wiesz,, roznie bywa, nie wiadomo co moze komu odbic za przeproszeniem.

Ja nie wiem gdzie wstawiac, mamy album na zamkniety i moze tam albo sie utworzy drugi dla Maluszkow?! Zreszta jak chcecie,ja tylko wyrazilam swoje zdanie, nie byloby fair robic z tego zamkniety bo nie wszystkie maja dostep do zamknietego a po drugie niektore chca tutaj wstawiac zdjecia np ja ale jak cos to sie dostosuje

Ja też nie mam nic przeciwko temu, żeby były dwa wątki, otwarty i zamknięty, niech każda z nas decyduje gdzie chce umieszczac zdjęcia :happy:. Pozostaje tylko kwestia tego, gdzie na zamkniętym je dawać.

reklama
Do góry