reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
trzeba poczekać na decyzję moderatorską
niestety też nie potrafie takiego czegośPonowie temat watku rozpakowanych mamuś, bo mamy 3 rozpakowane mamy, a odpowiedniego watku brak
Myślałam o takim jak są w każdym innym miesiącu, np
https://www.babyboom.pl/forum/kwiecien-2012-f420/nasze-kwietniowe-maluszki-bez-komentarzy-56418/
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2...h-majowych-dzieciaczkow-bez-komentarzy-58050/
jak coś to ja bym była w stanie takie coś zrobić.
Jak najbardziej jestem za :-)
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
trzeba poczekać na decyzję moderatorską
No pewnie, że zrób
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
ok w takim razie jutro będzie.
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
ok w takim razie jutro będzie.
Podpięłam Twój temat do góry ;-)
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Okeeeej.
reklama
Tak sobie myślałam i może bym zrobiła porządek dot. Listy mam, otóż myślałam aby:
*usunąć z listy te osoby, które po prostu nie udzielają się na forum dłuższy czas (jeżeli nie macie nic przeciwko oczywiście i jak wyrażacie zgodę to osoba która nie udziela się powyżej miesiąca do usunięcia? (oprócz naszych już rozpakowanych mamuś bo z wiadomych przyczyn nie mogę intensywniej się udzielać))
Zanim usunęłabym mamuśki z listy oczywiście dodałabym tu na wątku które osoby bym usuneła i po Waszym wcześniejszym zaakceptowaniu zrobiłabym to.
*oraz co z naszymi aniołkami? Zostawić czy coś zmienić?
*usunąć z listy te osoby, które po prostu nie udzielają się na forum dłuższy czas (jeżeli nie macie nic przeciwko oczywiście i jak wyrażacie zgodę to osoba która nie udziela się powyżej miesiąca do usunięcia? (oprócz naszych już rozpakowanych mamuś bo z wiadomych przyczyn nie mogę intensywniej się udzielać))
Zanim usunęłabym mamuśki z listy oczywiście dodałabym tu na wątku które osoby bym usuneła i po Waszym wcześniejszym zaakceptowaniu zrobiłabym to.
*oraz co z naszymi aniołkami? Zostawić czy coś zmienić?