reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek kulinarny

Tak sobie myślę, że jeszcze trochę i będziemy tu wklejać przepisy na dające się jakoś zjeść gotowane na parze ryby i inne cudeńka wymuszone karmieniem:-) U mnie mega wzięcie ma teraz grill elektryczny i patelnia gilowa, jak zrobiłam rybę na parze to zjeść się nie dało:-p

Rybka z pary jest bardzo dobra, ale trzeba kupić taką co się z niej ciapa nie zrobi - polecam mirunę, a z droższych dorsza albo sandacza
 
Ostatnia edycja:
reklama
Ja tam dziś znów naleśniczki z Twojego przepisu tylko z dżemikiem malinowym i twarożkiem :-) mniam

A ten przepis na naleśniki jest w tym wątku czy na blogu?

Ciastka owsiane robiłam dokładnie jak w przepisie, dałam mniej cukru, bo nie lubię bardzo słodkich. Może margaryna ma znaczenie. Ja dałam Mleczną, a Ty devi??
 
Ciastka owsiane robiłam dokładnie jak w przepisie, dałam mniej cukru, bo nie lubię bardzo słodkich. Może margaryna ma znaczenie. Ja dałam Mleczną, a Ty devi??

Te co zrobiłam dziś też użyłam Mlecznej :) Może za blisko je poukładałaś, one troche rosna w czasie pieczenia i moze to spowodowalo ich zlanie...:/

Tonya- dzieki za zupke, chetnie zrobie...:), a tarte jaka robiłaś??
 
No i ja sie skusiłam na te ciasteczka owsiane. I wydaje mi się, że one zlewają się wtedy kiedy nie są mocno odciśnięte przy formowaniu (od tej margaryny). Początkowe odciskałam tak średnio i średnio mocno zagniatałam przy formowaniu- efekt rozpłynięcia, ale zaczęłam tak naprawdę mocno formować w dłoni i te wyszły idealne!
Są pyszne- ja dodałam jeszcze czekoladę i rodzynki...
 
reklama
Do góry