reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Watek Kulinarny - nasze przepisy :-)

A ja mam ogromną ochotę na makrelę w sosie pomidorowym i świeże bułeczki, taki gorące jeszcze :)

i zaraz lecę do sklepu :)

reklama
Mnie dopadł jadłowstręt jak tylko mam coś zjeść a potem czekać 3 - 4 godziny jak mi się to cholerstwo strawi :eek: to mi się odechciewa jedzenia i nawet nie mam smaków na nic...

Obiad w siebie wmuszam i potem czekam do wieczora aż się strawi i chodzę spać z burczącym brzuchem paranoja jakaś :eek:

Nio, jak jestem na II zmianie i mam 15 minut na zjedzenie to potem męczy mnie aż do końca. a o 22 i tak kolacje muszę zjeść :)

Ja jak zjem coś wieczorem to nie ma szans na spanie, więc pusty brzuch zalewam zieloną herbatą z imbirem i kimono na głodniaka :tak:

Miłka a rano potem nie masz mdłości? Ja jak nie przekąsze czegoś wieczorem, to rano mam wilczy apetyt, ale oprócz tego dziwne uczucie takich mdłości... zawsze :/

karolina jogurt grecki jest taki super gesty, duzo gestszy niz smietana. Jak mieszkasz w Polsce to teraz bez problemu mozna kupic juz Bakomy albo Danona

reklama
Do góry