reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Watek Kulinarny - nasze przepisy :-)

a ja bym pierozki zjadla, cos nie moge sie doczekac. poki co pochlaniam litrami soki owocowe, ktorych nigdy nie pilam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam was dziewczyny.
Ja sama nie wiem co bym zjadła ostatnio mam nudności,wymiotować mi się chce ,ale jeszcze nie wymiotowałam.
Ostatnio miałam zupę rosołową i tak mi za smakowała,że musze sobie zrobić jutro.Bo tak to co odworzę to wezmę łyżkię i już nie chcę np.miałam smaka na śledzia w śmiętanię taka sałatka kupiłam i troszkię zjadłam i teraz leży to.Wczoraj jadłam pączka i na to ogórka kiszonego.Nawet wodę z ogórków piję.A tak to sama nie wiem co mam jeść już.Śliny mi przychodzą takie różne.

A ja nie miewam zachcianek:( od czasu do czasu coś tam odczuwam, ale to takie zwykłe zachcianki. teraz właśnie gotuje się rosół i już mi cieknie slinka, bo znowu jestem okropnie głodna:)

a ja pomidorowke jutro robie i zamawiam pierwsze 3 talerze :) zupy za mna "chodza" tak samo jak slodkosci

a ja miałam smaka na twarożek, zrobiłam sobie całą michę, pożarłam a teraz chce mi się wymiotować. cudownie.

reklama
nie mam obecnie żadnych smaków , ani na zupy , ani na słodkości tylko ciągle mam ochotę na mocnego drinka!!!!!!!! ciąża to dziwny stan :confused:

hehe niezle , mi sie wczoraj zachcialo Mojito i Margarity :) kocham te dwa drinki !!! ale mozna sobie pomazyc ....

pierwszy raz weszlam tutaj , bo w koncu jak czytam o jedzeniu nie mdli mnie i nie wymiotuje :)
no i zachcianek mam coraz wiecej :szok:

dzisiaj zrobilam ogromny gar fasolki po bretonsku pyszna wyszla !! zapraszam :)
mam w planach bigos , bo w koncu znalazlam kapuche kiszona , co prawda w puszce , ale moze do bigosu nie bedzie zla ?? :)
wczoraj zrobilam salatke warzywna , jeszcze mam miche w lodowce dosc spora :)
a moj maz tylko sie patrzy na to i smieje :)

sa rzeczy dalej ktorych jesc nie moge , a nawet widziec , ale jest o niebo lepiej z czego sie ciesze , bo ja uwielbiam jesc i gotowac , a wczesniej nawet do kuchni nie wchodzilam :(
na szczescie to minelo :)

Do góry