reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek gratulacyjny:)

reklama
Jejku nie było mnie 1 dzień a tu takie wieści.

Ogromniaste gratulacje Kasiona, maluszki juz sa na tym świecie, życzę zdrówka dla całej trójeczki:*

Az się popłakałam jak przeczytałam wiadomos od Gizeli

Wielkie gratulacje dla Ciebie Gizelko i dla Michałka
Cieszę się ze wszystko dobrze i Michałek jest zdrowy
dochodź do siebie szybciutko i wracaj z malutkim do domku.
Buziaki dla Ciebie i maleństwa

Dla całej Waszej rodziny Gizelko serdeczne gratulacje z okazji pojawienia się na świecie nowej istoty.
Abyście w nowym składzie stanowili zawsze szczęśliwą i zgodną rodzinę.
Najserdeczniejsze życzenia zdrowia, miłości, ciepła i wyrozumiałości.

reklama
Gratulacje Gizelka!!! Ale się cieszę! Trochę było stresu ale w końcu wszystko się dobrze udało.
Życzę Wam obojgu abyście szybko wrócili do formy po szpitalnych przejściach i żeby Mały rósł zdrowo!
001.gif
001.gif
001.gif
001.gif
001.gif
001.gif
001.gif
001.gif
001.gif
001.gif
001.gif
001.gif