reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

a o to przedstawiam wam mojego Najukochanszego Synunia Kamilusia :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
boże ależ on uroczy..... zazdroszcze....

Boże jak ja bym już chciała ją zobaczyć jak wygląda jaka jest "duża" i czy tak naprawde to jest ona . Bo moja gin nie może do tej pory ustalić bo ciągle się tyłkiem obraca do gin hehe
nie tylko ty byś już chciala... heheheheh no nam od początku mówią że chłopak... ale by było gdyby się okazało że będzie córa.....

A olejkek podobno z sokiem pomarańczowym 1 do 3 da sie wypic.
Czytałąm na styczniówkach gdzies ze którejs nawet kazali pic ten olejek.
hmmm kurde chyba sobie zafunduje olejek ..... heheheh ale na razie na rzęsy..... nie wiem czy wiecie, ale jest najlepszą na świecie odżywką do rzęs i paznokci.....
a jak już będę po terminie to olejek będziemy stosowac jako wywoływacz, zobaczymy może coś to da

reklama
a o to przedstawiam wam mojego Najukochanszego Synunia Kamilusia :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Cudny jest ;)
Ale zazdroszcze :D
Rośnij duzy :*

hmmm kurde chyba sobie zafunduje olejek ..... heheheh ale na razie na rzęsy..... nie wiem czy wiecie, ale jest najlepszą na świecie odżywką do rzęs i paznokci.....
a jak już będę po terminie to olejek będziemy stosowac jako wywoływacz, zobaczymy może coś to da

jak bede w miescie to go chyba kupie.
Jak nie bedzie potrzebny jako wywoływacz to sie dla urody przyda :)

Mi na 3D powiedzieli ze dziewczynka i szczerze nie wyobrazam sobie ze bym urodziła chłopca

Ostatnia edycja:
hehehh no ja się na chłopaka nastawiłam, zresztą zawsze chcialam jako pierwsze dziecko miec chłopaczka.... więc jak będzie babeczka to dopiero będzie szok.... a tu wszystko dla chłopca gotowe....

hehehh no ja się na chłopaka nastawiłam, zresztą zawsze chcialam jako pierwsze dziecko miec chłopaczka.... więc jak będzie babeczka to dopiero będzie szok.... a tu wszystko dla chłopca gotowe....
a z początku może też chodzić na niebiesko w chłopaka ciuchach jakby co u mnie wszystko dla dziewczynki to będzie gorzej bo jak tu chłopaka wcisnąć w sukienkę hehe

U nas wszystko na dziewczynke gotowe ;)
Ale ja od poczatku czułam ze bedzie dziewczynka
wiec mam nadzieje ze mnie przeczucie nie myliło

hehe czuć to ja też czuje że to dziewczynka ale na ile się moje przeczucie nie myli to się zobaczy :):-p/QUOTE]

No nam na 3d powiedzieli ze dziewczynka i później na usg tez była dziewczynka
a teraz nawet nie pytałam
no to raczej bedzie ta dziewczynka a u mnie 50 nas 50 żę niewiadomo hehe niby gin powiedziała mi że dziewczynka ale też mi mówiła że jest ułożona pośladkowo a byłam w tensam dzień u gin w szpitalu i się okazało żę jest ułożona prawidłowo główką do dołu i też moja gin mówiła że jest rozwarcie a było wszystko pozamykane wiec nie dziwne że nie jestem pewna co do tej dziewczynki

reklama
no to raczej bedzie ta dziewczynka a u mnie 50 nas 50 żę niewiadomo hehe niby gin powiedziała mi że dziewczynka ale też mi mówiła że jest ułożona pośladkowo a byłam w tensam dzień u gin w szpitalu i się okazało żę jest ułożona prawidłowo główką do dołu i też moja gin mówiła że jest rozwarcie a było wszystko pozamykane wiec nie dziwne że nie jestem pewna co do tej dziewczynki

To masz w ogóle na maksa sprzeczne informacje.

Ja chce isc rodzic...................

Do góry