reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
O jessssssuuu Aneciak, a Ciebie to jak zwykle trzeba uświadomić czerwony kapturku... No to ja to zrobię... No więc najpierw się połyka a potem trzeba wypluć :-D:-D:-D

I znów mi sie żart przypomniał (ale zboczony):

Dlaczego kościół katolicki zabrania miłości francuskiej? Bo jak kobieta wypluje to to jest aborcja a jak połknie to kanibalizm;-)

O jessssssuuu Aneciak, a Ciebie to jak zwykle trzeba uświadomić czerwony kapturku... No to ja to zrobię... No więc najpierw się połyka a potem trzeba wypluć :-D:-D:-D
:))) Dobre,
HA, ha... Już widzę położną, jak się nastawia z rękami 10m ode mnie i przyjmuje pozycję, żeby złapać bobasa:-):-)

A Ty to normalnie jak z karabinu maszynowego: jedna po drugiej poleci:-D:-D:-D:-D
No, ja to cala seria pojade..
no dobraaaaa ale... jak ja nie połykałam to jak wypluć?:-D:cool2:
Wiesz, moj synio ma dopiero 4 lata, nie wdawalam sie wiec w szczegoly:))) Uwaza ze skoro cos znajduje sie w brzuchu do nalezalo to wczesnie pozrec:)))

Dlaczego kościół katolicki zabrania miłości francuskiej? Bo jak kobieta wypluje to to jest aborcja a jak połknie to kanibalizm;-)
Swietne!!!:-D:-D

no dobraaaaa ale... jak ja nie połykałam to jak wypluć?:-D:cool2:

Ta jasssssne, akurat uwierzę :-D :-D:-D Aniołek, dziewica orleańska się znalazła :-D:-D:-D

Hahhaha oszczana jestem, albo lepiej odojona jak to pisze GUCHA :-D:-D:-D A tak w ogóle to gdzie ona jest? Ktoś mnie uświadomi? Coś tam widziałam o jakimś wyjeździe, ale nie wiem dokładnie o co kaman... :-( Gdzie ona jest... :-:)-:)-(

ho ho. ile zaległości, już nie będę narzekać, że nie piszecie. Wpadłam na chwilę. Pani promotor nie było, bo miała egzamin:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Za to deszcz padał tak, że przemokła mi kurtka, bo miałam mokry sweter:wściekła/y:
Ciao!!

i bardzo dobrze ;-) teraz proszę ładnie przeczytać, dokładnie i absolutnie WSZYSTKO każdy post i żeby mi bez marudzenia było następnym razem :-) :p
a do zastoju na weekendach to po prostu trzeba się przyzwyczaić, każda z nas chce wtedy jak najwięcej czasu z mężem, zwykle nieobecnym na tygodniu spędzić :tak::-)
przykro mi,że wycieczka do pani promotor nie wypaliła no i bardzo niedobrze,że zmokłaś, wypij jakąś herbatkę z cytrynką i miodem może i koniecznie kanapka z cebulką albo czosnkiem na pewno nie zaszkodzą a mogą pomóc lub uchronić :-)
milusiego wieczoruuu :tak: ja się idę tulić do męża :tak: mój niby od 16 już w domku jest ale weekendy są tylko NASZE i wtedy też rzadziej tu zaglądam

Nie zgadniecie, co oglądam youtube!

Macgyvera!!!! Raju, która się w nim nie kochała? Kto nie chciał byc taki jak ON?:-)

images

reklama
Do góry