no dobraaaaa ale... jak ja nie połykałam to jak wypluć?O jessssssuuu Aneciak, a Ciebie to jak zwykle trzeba uświadomić czerwony kapturku... No to ja to zrobię... No więc najpierw się połyka a potem trzeba wypluć
reklama
aninaka
Fanka BB :)
O jessssssuuu Aneciak, a Ciebie to jak zwykle trzeba uświadomić czerwony kapturku... No to ja to zrobię... No więc najpierw się połyka a potem trzeba wypluć
I znów mi sie żart przypomniał (ale zboczony):
Dlaczego kościół katolicki zabrania miłości francuskiej? Bo jak kobieta wypluje to to jest aborcja a jak połknie to kanibalizm;-)
)) Dobre,O jessssssuuu Aneciak, a Ciebie to jak zwykle trzeba uświadomić czerwony kapturku... No to ja to zrobię... No więc najpierw się połyka a potem trzeba wypluć
No, ja to cala seria pojade..HA, ha... Już widzę położną, jak się nastawia z rękami 10m ode mnie i przyjmuje pozycję, żeby złapać bobasa:-):-)
A Ty to normalnie jak z karabinu maszynowego: jedna po drugiej poleci
Wiesz, moj synio ma dopiero 4 lata, nie wdawalam sie wiec w szczegoly)) Uwaza ze skoro cos znajduje sie w brzuchu do nalezalo to wczesnie pozrec))no dobraaaaa ale... jak ja nie połykałam to jak wypluć?
Swietne!!!I znów mi sie żart przypomniał (ale zboczony):
Dlaczego kościół katolicki zabrania miłości francuskiej? Bo jak kobieta wypluje to to jest aborcja a jak połknie to kanibalizm;-)
no dobraaaaa ale... jak ja nie połykałam to jak wypluć?
Ta jasssssne, akurat uwierzę Aniołek, dziewica orleańska się znalazła
I znów mi sie żart przypomniał (ale zboczony):
Hahhaha oszczana jestem, albo lepiej odojona jak to pisze GUCHA A tak w ogóle to gdzie ona jest? Ktoś mnie uświadomi? Coś tam widziałam o jakimś wyjeździe, ale nie wiem dokładnie o co kaman... :-( Gdzie ona jest... :---(
aninaka
Hahhaha oszczana jestem, albo lepiej odojona jak to pisze GUCHA A tak w ogóle to gdzie ona jest? Ktoś mnie uświadomi? Coś tam widziałam o jakimś wyjeździe, ale nie wiem dokładnie o co kaman... :-( Gdzie ona jest... :---(
Wyjazd dopiero pod koniec listopada. Pewnie ogląda seriale:-)
agaB
ho ho. ile zaległości, już nie będę narzekać, że nie piszecie. Wpadłam na chwilę. Pani promotor nie było, bo miała egzamin
Za to deszcz padał tak, że przemokła mi kurtka, bo miałam mokry sweter
Ciao!!
i bardzo dobrze ;-) teraz proszę ładnie przeczytać, dokładnie i absolutnie WSZYSTKO każdy post i żeby mi bez marudzenia było następnym razem :-)
a do zastoju na weekendach to po prostu trzeba się przyzwyczaić, każda z nas chce wtedy jak najwięcej czasu z mężem, zwykle nieobecnym na tygodniu spędzić :-)
przykro mi,że wycieczka do pani promotor nie wypaliła no i bardzo niedobrze,że zmokłaś, wypij jakąś herbatkę z cytrynką i miodem może i koniecznie kanapka z cebulką albo czosnkiem na pewno nie zaszkodzą a mogą pomóc lub uchronić :-)
milusiego wieczoruuu ja się idę tulić do męża mój niby od 16 już w domku jest ale weekendy są tylko NASZE i wtedy też rzadziej tu zaglądam
aninaka
Nie zgadniecie, co oglądam youtube!
Macgyvera!!!! Raju, która się w nim nie kochała? Kto nie chciał byc taki jak ON?:-)
Macgyvera!!!! Raju, która się w nim nie kochała? Kto nie chciał byc taki jak ON?:-)
reklama
Ta jasssssne, akurat uwierzę Aniołek, dziewica orleańska się znalazła
ja naprawdę nie mam pojęcia o co Ci chodzi to w Gnieźnie Wy robicie TAKIE RZECZY???