reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

O, to tak jak ja:-)Rowniez szukamy mieszkanka, bo teraz tylko 2 pokoiki i ciasno jak choinka. Mam nadzieje, ze przed rozwiazaniem cos znajdziemy albo nam przydziela;-)

Narazie Dziewczynki, lece uczyc sie angielskiego z synem:tak:

No to trzymam kciuki abyście szybciutko coś znaleźli, a jeszcze bardziej aby Wam przydzielili :) Have a nice learn ;-)

No i wyszlo, ze ze mnie panikara jakas jest tylko!

Dzieci do gigantusow nie naleza, ale urosly troche!!!! Jedna wazy 900gr, druga (ten tluscioszek po mamie) 939gr.
Doppler zrobiony, serca jak dzwony, przeplyw ok, pepiwony obejrzane i tez wszystko ma grac.
Lozysko nadal jedno (nie nastapilo cudowne rozmnozenie) wiec za 2 tygodnie znow na USGa biegne.
Mam dbac o siebie i takie tam wiecie .. standardy.
Pani doktor powiedziala, ze chociaz nie wierzy w to, ze uda mi sie donosic ciaze do konca, to jednak gdyby cud sie zdazyl i gdybysmy dotrwaly do 40 tc, to male powinny wazyc okolo 3kg kazda!! Dajecie wiare? taaaaaki bede miala wielki brzuch!!!:)))))

Kochane jestem suuuuper szczesliwa!! dzieki za wszystkie pozytywne fluidy, trzymanie kciukasow i w ogole dobre slowa...
Aha i nie musialam sie klocic, tylko za waszymi radami polecialam na spokojnie!
Lekarka powiedziala, oczywiscie zeby sie nie cieszyc na zapas, bo wszystko sie moze zmienic, ale ryzyko klopotow a tygodnia na tydzien sie zmniejsza,... Mowila cos o 10% ryzyku w tym momencie, wiec jest super!
Ide z tej radosci cos wszamac! tylko chcialam Wam tak szybciutko opisac..

A nie mówiłam, a nie mówiłam? hehehe ;-);-);-) TurboDymoLodóweczki są najlepszymi ekspertami a co! :) Kochanie wspaniałe wieści, jestem szczęśliwa jakby chodziło o moją Oleńkę :-) No i jak będą ważyły po 3kg to naprawdę będziesz miała duuuży brzuniek, no i jednocześnie podwójne szczęście potem :) Ehhhh super :)

reklama
MAMOALEXA super ze z dziecmi wszystko wporzadku, niema co sie martic na zapas!:-)
PATRYCJA to lepiej nie wychodz z domu, ja to jestem strasznym tchórzem i po takiej akcji to juz bym sie bala sama z domu wychodzic :-(

Patrycja!!! Ale historia, jak z horroru jakiegos...
Wspoczuje teraz smrodu, pewnie w ciazy to jeszcze bardziej Ci przeszkadza... Kurcze, ale okropienstwo!!!

Laski powodzenia w poszukiwaniach mieszkania, trzymam kciuki zebyscie cos znalazly...

Dzieci do gigantusow nie naleza, ale urosly troche!!!! Jedna wazy 900gr, druga (ten tluscioszek po mamie) 939gr.
Doppler zrobiony, serca jak dzwony, przeplyw ok, pepiwony obejrzane i tez wszystko ma grac.
Lozysko nadal jedno (nie nastapilo cudowne rozmnozenie) wiec za 2 tygodnie znow na USGa biegne.
Pani doktor powiedziala, ze chociaz nie wierzy w to, ze uda mi sie donosic ciaze do konca, to jednak gdyby cud sie zdazyl i gdybysmy dotrwaly do 40 tc, to male powinny wazyc okolo 3kg kazda!! Dajecie wiare? taaaaaki bede miala wielki brzuch!!!:)))))

Kochane jestem suuuuper szczesliwa!! dzieki za wszystkie pozytywne fluidy, trzymanie kciukasow i w ogole dobre slowa...
Lekarka powiedziala, oczywiscie zeby sie nie cieszyc na zapas, bo wszystko sie moze zmienic, ale ryzyko klopotow a tygodnia na tydzien sie zmniejsza,... Mowila cos o 10% ryzyku w tym momencie, wiec jest super!

nie masz pojęcia jak bardzo wzruszył i ucieszył mnie Twój post! Czekałam na niego cały dzień :sorry:Wspaniałe wieści!

[FONT=&quot]Wrrr... Gdzie ten mój mąż się podziewa, miałam już dawno jechać a jego nie ma:wściekła/y:

Kropeczka zdrówka Ci życzę, obyś jak najszybciej uporała się z przeziębieniem[/FONT].
Monikasia dzięki i wzajemnie trzymam kciuki za Twoje poszukiwania. My mamy tylko jeden pokoik i nawet nie wiem gdzie łóżeczko wstawić:no:
Kasiu wysłałam Ci odpowiedź na PW. Jak tylko wrócę to zdaje relacje.

No teraz to już uciekam bo małż domofonem dzwoni. Buziaczki. PaPa

A nie mówiłam, a nie mówiłam? hehehe ;-);-);-) TurboDymoLodóweczki są najlepszymi ekspertami a co! :) Kochanie wspaniałe wieści, jestem szczęśliwa jakby chodziło o moją Oleńkę :-) No i jak będą ważyły po 3kg to naprawdę będziesz miała duuuży brzuniek, no i jednocześnie podwójne szczęście potem :) Ehhhh super :)

MAMOALEXA super ze z dziecmi wszystko wporzadku, niema co sie martic na zapas!:-)
Obiecuje,ze juz sie nie bede zamartwiac na zapas! Tylko Was slucham i nikogo wiecej:)))
Ostatnim razem na USG malo zawalu nie dostalam, bo wszystko bylo nie tak, a tym razem prosze... taka zmiana:))

Obiecuje,ze juz sie nie bede zamartwiac na zapas! Tylko Was slucham i nikogo wiecej:)))
Ostatnim razem na USG malo zawalu nie dostalam, bo wszystko bylo nie tak, a tym razem prosze... taka zmiana:))

No i tak trzymaj :) Straaaasznie mocccno się cieszę bardzo bardzo bardzo :) Szkoda, że nie mogę zobaczyć jak sobie chodzisz po mieszkanku i podśpiewujesz ze szczęścia :)

No, a ja uciekam coś zjeść baj baj :)

MamoAlexa super wiadomości Gratuluję :)
ja będę prosić o kciuki za moje badanka no ale to dopiero za tydzień,,,

reklama

Jejku jak sie ciesze!!!!!!!!!!!!! To jest najlepsza wiadomosc dziesiejszego dnia:tak::tak:Nawet mi sie humor poprawil dzieki temu:tak::tak: Mamoalexa musissz byc teraz naprawde baaaaaaaaardzo szczesliwa:-):-)Take wiadomosci musisz jakos uczcic z mezem:zawstydzona/y::-p:-p

Do góry