A mnie zgaga męczy:-( Ratunku!!! Już mam dość!
- rennie
- migdały
- jogurcik
- rozgazowana cola
- łyżka suchej bułki tartej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No no ale zdolna mamusia i Tatuś:-) Synuś już wiadomo jaki talent będzie miał;-):-) Za pare lat usłyszymy o śpiewającej rodzince;-)
- rennie
- migdały
- jogurcik
- rozgazowana cola
- łyżka suchej bułki tartej
i u mnie po 6. byłoby rzyganko hehehehe
Haha wiem wiem, to był żarcik Ale fajnie macie, Pysia Ty też. Strasznie lubię chodzić w takie miejsca, a marzy mi się wypadzik do jakiejś fajnej filharmonii...
nie wiecie, ale śpiewałam parę lat w chórze, który zbierał złoto we Francji dość długo i najlepiej mi się wycisza przy takiej muzyce
Ja też mam zero talentu głos do d.upy, instrumenty u mnie to inna planeta, jedyne co to malowanie mi wychodzi z takich sztuk ale to też tak średnioA skąd ten wsydzioch? Świetna sprawa. Ja niesety jestem antytalent muzyczny. Za to mój chopek szaleje. Jest wokalista, ale potrafi zagrać na gitarze, basie, u teściów organy jeszcze stoją, harmonijce...Ja się śmieję, ze jak już znajdzie tych zajebistych kolesi dfo grania, to ja menagerem zostanę bo do tego to się nadaję
Ja też mam zero talentu głos do d.upy, instrumenty u mnie to inna planeta, jedyne co to malowanie mi wychodzi z takich sztuk ale to też tak średnio