he he he świzdu gwizdu poszły w piz...duNo i sie wszystkie wyniosly z BB:-eek:
reklama
Dziewczyny a co ze sniezynkami ktore nas odwiedzaja tak nie za zadko ale tez nie za czesto wiecie niektore jeszcze pracuja i nie siedza na bb tak jak bbeholicy , moze jakos trzeba by bylo na priva cus wyslac jak myslicie - nie mysle tu o Pysi czy Najeli bo one sa codziennie napewno zaraz dotra ale np Mamina .Jak myslicie ?Izunio imie zawsze mozna dodac:-):-)
Dziewczyny a co ze sniezynkami ktore nas odwiedzaja tak nie za zadko ale tez nie za czesto wiecie niektore jeszcze pracuja i nie siedza na bb tak jak bbeholicy , moze jakos trzeba by bylo na priva cus wyslac jak myslicie - nie mysle tu o Pysi czy Najeli bo one sa codziennie napewno zaraz dotra ale np Mamina .Jak myslicie ?
Dobry pomysł, a co na to reszta? Tylko ja mam problem jak na tym nowym forum wrzucić avatar i suwaczek... Pomoże jakaś dobra dusza?
AniaForever
Polinezja i Jamajka
A ja dalej nie mam aktywacji:-(
zabeczka
Fanka BB :)
Baaaaaaaaaaaaardzo Cie chcemy Trza Ilonki zapytac
rudaania1
Domek Dzieciorka
Ja też chcę, ja też... Na razie się raczej nie wypowiadam, bo pracuje i nie zawsze za Wami nadążam, ale czytam bardzo uważnie...
Ja z okolic Wawy i zamierzam rodzić w św. Rodzinie na Madalińskiego. Mam nadzieję że mi się to uda...
Ja z okolic Wawy i zamierzam rodzić w św. Rodzinie na Madalińskiego. Mam nadzieję że mi się to uda...
reklama
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Takie teraz jesteśmy biedne i opuszczone:-( Ja to się chyba zamknę w sobie z tego wszystkiego a potem to mnie otwieraczem do konserw będziecie musiały potraktować!a czemu ja nie mogę się lognąć?
nie chcecie mnie