reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Anyolki napewno bedzie dobrze!:tak:
ja z seriali wałkuję "na wspólnej " i tą "brzydulę"..zresztą w każdym tasiemcu to samo..;-)
Dobra laseczki ja zmykam sie kapac i spac,spokojnej nocki życzę i słodkich senków:]

aha! i nie rozpisywac sie za bardzo;)hehe
Buźka!

Ostatnia edycja:
reklama
tak Was nagle opuściłam bez żadnego wytłumaczenia:no:

ale tak narzekałam na tą swoją samotność w dniu urodzin, że Bóg mnie wysłuchał i nasłał na mnie całą rodzinę:-)
Najpierw przyszła babcia M, potem teście i szwagierka, a przed chwilką wyszedł szwagier:tak:.
Byłam totalnie nieprzygotowana, więc szybko telefonuje do mamci, żeby mi po tort jechała, bo ja mam tylko makrelę i serek w lodówce:szok:

teraz już padam na dziób i idę nyny, muszę się iść wyprysznicować i pod kołderkę:-D

ja też idę do wyra, ale tu wócę ,bo nie wiem czy bede szla spać .mezu ma wychodne i nie wiem czy wraca, czy może ja po niego mam jechać, takze narazie idę oglądac discovery i czytac ksiązkę :)

tak Was nagle opuściłam bez żadnego wytłumaczenia:no:

ale tak narzekałam na tą swoją samotność w dniu urodzin, że Bóg mnie wysłuchał i nasłał na mnie całą rodzinę:-)
Najpierw przyszła babcia M, potem teście i szwagierka, a przed chwilką wyszedł szwagier:tak:.
Byłam totalnie nieprzygotowana, więc szybko telefonuje do mamci, żeby mi po tort jechała, bo ja mam tylko makrelę i serek w lodówce:szok:

teraz już padam na dziób i idę nyny, muszę się iść wyprysznicować i pod kołderkę:-D
No to ładny miałas prezent :)

Hej dziewczynki.
Dzis caly dzien przelezalam:-( przez ten bol o ktorym pisalam rano. Kurde nie wiem jak bedzie jutro, mam nadzieje ze lepiej bo juz plecy mnie bola od tego lezenia, a jeszcze cala noc pzredemna:no: A najgorsze ze przez to lezenie nie moglam byc na bb.:wściekła/y::wściekła/y:
Ide ogladac Fringa, oczywiscie w wyrze:sorry:
do jutra kochane, milych snow, papa:tak::tak:

Hej dziewczynki.
Dzis caly dzien przelezalam:-( przez ten bol o ktorym pisalam rano. Kurde nie wiem jak bedzie jutro, mam nadzieje ze lepiej bo juz plecy mnie bola od tego lezenia, a jeszcze cala noc pzredemna:no: A najgorsze ze przez to lezenie nie moglam byc na bb.:wściekła/y::wściekła/y:
Ide ogladac Fringa, oczywiscie w wyrze:sorry:
do jutra kochane, milych snow, papa:tak::tak:
ja nawet nic nie moge dzis obejrzec bo caly dzien leca siostrzenca bajki a jak wylacze to jest wielki placz:-(

reklama
OO ja przyszłam a tu wszystkie se pouciekały.
Mam zamach na jutro żeby sobie coś ciepłego do ubrania kupić i ciekawe co mi z tego wyjdzie. Coś w ciemnych barwach to widzę, a robi się nieciekawie bo kurtka już mi się nie dopina. Z butami już walczę od dwóch tygodni i albo są nie takie, a jak już w zachwyt wpadnę to akurat nie ma rozmiaru. Jak tak dalej pójdzie to jednak całą zimę w glanach przechodzę, tylko kto mi je będzie sznurował:confused2:

Do góry