reklama
zabeczka
Fanka BB :)
Ty tez Julisiu z Wrocka?Ja jestem rodowita Wroclawianka, mieszkam na Sepolnie kolo stadionu olimpijskiego:-):-). Jednak tymczasowo jestem Oslo:-( ale juz w grudniu wracam
zabeczka
Milych snow, karaluchy pod poduchy.....Krolewny ide spac bo u mnie juz 6.00 rano a ja nadal nie w loziu
a potem znow czytania a czytania bede miec
Buziaczki i 3majcie sie cieplo
Majsii
Kochana no nie wiem właśnie wszyscy tu o śniegu i wichurach pisza a w Międzychodzie normalna jesień Ja się do Sopotu wybieram od 3 tygodni już bo obiecałam teściowej ale jakoś nie mogę się wybrać a w taką pogodę jak tam jest to ja chyba podziekujęLaski ja wypije ciepla herbatke i zabiore mamuske do ksiegarni, mam w d... ze wieje jak cholera Majsiii jak to mozliwe ze w Gdyni taka wstretna pogoda a u Ciebie ladnie... ;( Eeeejjj to niesprawiedliwe, wsiade w SKMke i jade do Ciebie heheh A no i wylacze tego zasranego kompa i moze znaki polskie wroca, bo mnie juz szlag trafia jak tak musze pisac grrrr...
Pysiu dobrych wyników życzęPapatki, ja idę sięszykowac i jadę po wyniki i do moje meza, który od wczoraj zachowuje isę jak idiota.... masakra
Ja właśnie odebrałam morfologie i badanie moczy i krew super ale mocz tragediaaaaa
zabeczka
No musimy sie spotkac, zreszta Wroclaw nie jest az taki duzy....zabeczka to super ja mieszkam na klecinie także kawałek jest ale może kiedyś się na wspólny spacerek z maluszkami zgadamy
LadyMocca jesteś dziewuszko??bo mam wielką sprawę do Ciebie!!
no już jestem...przez ten pier%^&*) śnieg netu nie było.
Co tam ?
AniaForever
Polinezja i Jamajka
ja też przez chwilę nie miałam (czyżby ten sam dostawca??) Strach się bać co to będzie jak się prawdziwa zima zacznie
marga82
Lutóweczka2010
u mnie w okolicach nie ma pradu bo przez ten mokry snieg pozrwane druty sa i znow bedzie ze zima zaskoczyla drogowców :-) jak co roku :-)no już jestem...przez ten pier%^&*) śnieg netu nie było.
Co tam ?
reklama
ja też przez chwilę nie miałam (czyżby ten sam dostawca??) Strach się bać co to będzie jak się prawdziwa zima zacznie
a Ty mi już chyba pisałaś w jakiej dzielnicy mieszkasz...czy nie?
Ja - Dąbrowa