Jestem wyrodną matką....:---(
????????????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem wyrodną matką....:---(
poczekamy do weekendu. W sobote bedzie troche czasu to maz sie tam przejdzie. a jak nic nie wskóra to zostaje nam to nie miłe wyjscie. jarek wczoraj mówił ze on juz nie liczy na pieniadze tylko zeby te gówniary dostały nauczke. Jakby sie musiały wyprowadzic to byłaby największa nauczka, bo w NT strasznie trudnoo wynajem mieszkania i to w takiej cenie jak tam jest. zamiast 350 miesiecznie miały by 600. pieknie by je pociągnęlo po kieszeni.Powiem Ci, że jeśli rzeczywiście po dobroci się nie da to nie miejcie skrupułów, one też nie miały france jedne! A Ty masz kartę przetargową w formie paragonów. A spółdzielnia na pewno będzie zainteresowana nowinkami hi hi hi ;P Trzymam kciuki, żeby pindy poszły po rozum do głowy... Daj znać jak udało się załatwić sprawę
Gratuluje córuni!!!!!!Hej dziewuczki,
Ja wróciłam z USG - i pan doktor powiedział że na jego oko będzie dziewczynka - powiedział żeby sie zbytnio nie przywiązywać, ale mi nie wydaje się żeby się mylił... więc będę miała córeczkę: Oliwkę aaaalbo Zosię... nie mogę się zdecydować