reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
MamoAlexa gratuluje i witam w naszym gronie :) ja również noszę pod serduchem bliźniaki :-) Pozdrawiam i spokojnej ciąży życzę :tak:
Kejt gratuluje córuni :-D super !!

ja wróciłam z małych zakupów i zabieram się do pracy, ale oczywiście będę tu zaglądać nareszcie reguralnie :D :-)

Tygrynka !!! ty lez na dupie w tym domu, a mąż to łapki przy sobie niech trzyma, bo my tam wpadniemy, Cieibe do wyra przywiążemy, a jego w drugim pokoju do kaloryfera. Teraz już bez szaleństw (co w waszym wypadku znaczy, że pewnie za szybko do kibelka nawet nei możesz wstawać:-(). Wyszalejsz się z mezem potem i z dzidziolkiem naspacerujesz w przyszłym roku do upadłego :-). Trzymaj się, bez nerwów teraz już :)
Kejt co to za dziwny wpis?

Mamo Alexa witamy:-)
Kejt gratulacje wielkie córci!!! Dlaczego jesteś wyrodną matką??
Tygrynka Ty tu nie marudź tylko bierz leki, kładź się i odpoczywaj i na pewno znowu wszystko wróci do normy.

Powiem Ci, że jeśli rzeczywiście po dobroci się nie da to nie miejcie skrupułów, one też nie miały france jedne! A Ty masz kartę przetargową w formie paragonów. A spółdzielnia na pewno będzie zainteresowana nowinkami hi hi hi ;P Trzymam kciuki, żeby pindy poszły po rozum do głowy... Daj znać jak udało się załatwić sprawę :)
poczekamy do weekendu. W sobote bedzie troche czasu to maz sie tam przejdzie. a jak nic nie wskóra to zostaje nam to nie miłe wyjscie. jarek wczoraj mówił ze on juz nie liczy na pieniadze tylko zeby te gówniary dostały nauczke. Jakby sie musiały wyprowadzic to byłaby największa nauczka, bo w NT strasznie trudnoo wynajem mieszkania i to w takiej cenie jak tam jest. zamiast 350 miesiecznie miały by 600. pieknie by je pociągnęlo po kieszeni.
Jestem wredna bo mi ich nie byłoby szkoda.

Kejt Wow. Gratuluje dziewczynki

Tygrynko nie zadręczaj sie. Po prostu musiałaś odsapnąc od łóżka i tego wszystkiego. Będziesz super mamą.
a teraz grzeczniutko leżeć.:-)

tygrynko ty sie nie wygłupiaj tylko kladz sie do lozka i n ie szalej!Ja wiem ze nam jest latwo to powiedziec bo mozemy wiare normalnie fukcjonowac ale pomysl o dzidzi! Wiec duuuuuuzo wypoczywaj :-)

Hej dziewuczki,

Ja wróciłam z USG - i pan doktor powiedział że na jego oko będzie dziewczynka - powiedział żeby sie zbytnio nie przywiązywać, ale mi nie wydaje się żeby się mylił... więc będę miała córeczkę: Oliwkę aaaalbo Zosię... nie mogę się zdecydować :D
Gratuluje córuni!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A ja dzisiaj jade na zakupki , ale raczej bez akcesoriów dla maluszka :p Mam na oku długi carny płaszcz skórzany który kupuje z myslą o wiośnie i o przyszłej jesieni , bo teraz sie w nim nie zapne :D ale jest to taki mój wymarzony więc mu nie odpuszcze zwłaszcza ze znalazłam go na uzywanych za ałe 74 zł !!! a oprócz tego z kocurem stwierdzilismy braki bieliźniane więc też nalezy je uzupełnic . Nic lece sie umyć i ubrać :) :*
Ach Kejt !!! GRATULACJE CÓRCI !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Bardzo się cieszę że z maleństwem wszystko ok. I ciesze się że będzie mała królewna... Ale po wyjściu z gabinetu w samochodzie się popłakałam, bo bardzo chciałam chłopca... to było silniejsze ode mnie. I teraz nie dość że jest mi źle to jeszcze strasznie głupio i przykro że tak zareagowałam... ale jakoś nie potrafię sobie poprzestawiać...

Do góry