reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
a ja to sobie dzisiaj z Wami tak siedzę, bo spać mi się jeszcze jakoś o dziwo nie chce, a mój maż sobie nowy telefon kupił i od wczoraj cały osikany z nim chodzi i coś pstryka bez przerwy, wgrywa jakieś mapy czy inne badziewie i nawet odezwać się do ukochanej żony nie ma czasu. A pomyśleć że sama go na ten telefon namawiałam...

sama sobie grób wykopałaś :-p
ale Anisen dobrze Ci radzi, najlepiej zadzwoń do niego to pogadacie:-p

Anisen kredyt to naprawde problem, a grypa tak jak przyszla, tak i sobie pojdzie :tak: przynajmniej mam taka nadzieje :eek: ale wnerwia mnie moje samopoczucie i wyglad, a do tego jutro mamy 5. rocznice bycia para i 4 rocznice slubu a ja wygladam jak UFO :eek::sorry:
a po ciacho to moze podskocze w wolnej chwili :-p:-D

Aniu tak to juz bywa z chlopami, dostanie jakas zabawke i juz go nei ma na kilka dni, w najlepszym wypadku na kilka godzin :eek: znam to z autopsji :-D a nowy telefon to juz wogole porazka ;-)

opowiadajta dziewuchy, bo u mnie to wielkich rewelacji ni ma
Poznaliśmy się w akademiku na chacie takim wewnętrznym najpierw, a potem to już jakoś tak powoli... w ogóle to my tacy trochę nudni jesteśmy chyba, ale w sumie to chyba mi z tym jakoś dobrze jest.

Napiszcie jak poznalyscie swoich menów :tak:

My poznalismy sie na czacie na onecie :eek::-D jak para nastolatkow :-p i przez 4 miesiace bylismy para tylko przez neta i telefon, bo jak sie poznalismy to ja siedzialam akurat w Anglii :tak:jak wrocilam to juz po 4 miesiacach od zobaczenia sie na zywo byly zareczyny i wspolne mieszkanie, a rowny rok po poznaniu sie przez neta slub :-) niezle, nie? ;-):-D

reklama
Bardziej nawet z mniejszym, no ale i tak nasze rady jak powszechnie wiadomo są najcenniejsze :-D

dokładnie!!!

Napiszcie jak poznalyscie swoich menów :tak:

My poznalismy sie na czacie na onecie :eek::-D jak para nastolatkow :-p i przez 4 miesiace bylismy para tylko przez neta i telefon, bo jak sie poznalismy to ja siedzialam akurat w Anglii :tak:jak wrocilam to juz po 4 miesiacach od zobaczenia sie na zywo byly zareczyny i wspolne mieszkanie, a rowny rok po poznaniu sie przez neta slub :-) niezle, nie? ;-):-D

oj potwierdzam, nieźle:tak::tak::tak:

Do góry