L
Losek
Gość
hehehe chyba ten tydzien jakis pechowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HEJ
Ogolnie to zawsze wychodzialm zadowlona. Tylko tym razem jakos tak dziwnie. Zdziwilo mnie tylko dlaczego mi juz wpisal 17 tydzien bo chyba za szybko ale nawet nie pytalam... po mnie nic nie widac jeszcze.
Jesli chodzi o ta plec to zdaje sobie sprawe,ze czasem nie da sie zobaczyc i rozumiem .. wiec nie chodzi o to... no coz.. zobaczymy... teraz bede sie tylko stresowac pewnie jak odstawie ta luteine ale chyba nie zrobie tak jak on mowil, wezme tydien jeszcze tak jak chcial a pozniej kilka dni po jednej jeszcze... pow,ze jakby mi sie napinal brzuch to mam znwou wrocic.
W sumie jak wszytko ok to tez nie mial mi za duzo co mowic...
Tylko moja koleznka mi mowila,ze ona w 17tyg miala jakies badanie na rozszczepienie podniebienia.,, ja nie slyszlama o tym a Wy>?
Tydzień ciąży określa pewnie sam aparat usg po wielkości dziecka. A jeśli ci się brzuch napina - to trzeba brać magnez. Ja biorę magnez 3 razy dziennie.
Juz wiem dziewczyny dlaczego on mi ten 17ty wpisal.... bo ja ost @ mialam 03.04.09 (no ale w tym owulacje dopiero w 34dc. wiec zagmatwane u mnie strasznie) i z tego wychodzi ponad 17ty tydzien.. dziecko chyba goni teraz do tego 17tego bo wtedy sie wolno rozwijalo z tego wzgeldu,ze tak pozno owu. i termin tez dltego mi na 10.01 zrobil... jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to juz w ogole teraz Was wyprzedzilam strasznie jestem zla!! ze jestem taka "stara"
To wspaniale że masz juz takie duże dziecko!!! Bedziesz pewnie pierwsza z nas się cieszyć z macierzyństwa. Ja ci zazdroszczę!!\