reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Anne nie przejmuj sie :) moge po sobie powiedziec ze nie zwracamy tu uwagi na wiek, na szczęscie.
ślicznie masz juz 3 dzieciaczków. A teraz juz wioesz kto zamieszkuje w Twoim brzuszku?
to moje pierwsze, ale chcielibyśmy z męzem 2 na pewno albo i troje. Tylko nie wiem czy mi czasu starczy.

reklama
dwa tygodnie temu miałam wizytę,myślałam,że już będę widziała,ale niestety-dzidziuś był bardzo aktywny,nie doczekalismy się,by sie uspokoił i nie wiem-może za dwa tyg.przy kolejnej wizycie-mój lekarz robi mi usg na każdej wizycie.:tak:
Tak,mam trójkę dzieciaczków :chłopca i dwie dziewczynki(12,10 i 7lat),więc każdy wróży mi drugiego chłopca-do pary,ale ja najbardziej marzę o tym,by dzidzia była zdrowa-choć przyznam,że dziewczynki jako noworodki były dużo spokojniejsze od chłopca:tak:

u mnie w rodzinnem domu jest nas czworo - 3 dziewczyny i chlopak. ja jestem najstrsza i podobno mój tato oszalał jak sie dowiedział ze urodził mu sie corka. a potem był tak przejęty ze jak poszedł mnie zarejestrować to miałam być Aneta, tacie sie pokręciło , jak go pani zapytala to nie iwem jakim cudem wydukał agnieszka Anita i tak zostało. Agnieszka to podobno przez urzędniczkę, która mu to podpowiedziała.
Fajnie miec juz takie duże dzieciaczki :-)

Wróciłam :-) Doktorek powiedział że na 100% to Milenka :-D Ale jestem szczęśliwa :-) Ale dziadówa jedna nie chciała z nami do końca współpracować, bo lekarz włączył $D i chciał mi pokazać jak teraz wygląda a ona spała na brzuchu (tak jak mamusia:-p) i w dodatku główkę odwróciła w drugą stronę. Mogę tylko powiedzieć że łepetynkę ma śliczniutką okrąglutką :-p

Umielbiam Śmierć Szczurów. Zawsze jak go sobie wyobrazam to mi sie śmiać chce. Śmierć tez jest dobry - jak próbował zrozumieć o co chodzi z kawałami, no i jego koń Pimpuś :). No i Gardło sobie podrzynam :). Uwielbiam te ksiązki mogłabym je czytac w kółko. Zaczełam już je zbierać, ale narazie tylko kilka w kolecji

Ja właściwie czytam na bieżąco :) Fakt że w"kolekcji" mam tylko z 10 części bo większość to :D ale marzę o całej serii :)))

lata to, żeby pająki miały co jeść:eek:
Noooo no właśnie.... jakby to lajające wytruć to pająki nie miałyby co jeść i by zdechły :D - i tu apel do dziewczyn nie bojących się latającego robactwa - KILLIM!!!!!!:-):-)

Anisen napisała:u mnie w rodzinnem domu jest nas czworo - 3 dziewczyny i chlopak. ja jestem najstrsza i podobno mój tato oszalał jak sie dowiedział ze urodził mu sie corka. a potem był tak przejęty ze jak poszedł mnie zarejestrować to miałam być Aneta, tacie sie pokręciło , jak go pani zapytala to nie iwem jakim cudem wydukał agnieszka Anita i tak zostało. Agnieszka to podobno przez urzędniczkę, która mu to podpowiedziała.
Fajnie miec juz takie duże dzieciaczki :-)[/QUOTE]

No,a ja właśnie mam to imię-Aneta:-D. A duże dzieczaki fajnie mieć,tylko jak po 7miulatach dowiadujesz się,że znów będziesz mamusią to trochę szok:szok:,ale miły szok,zwłaszcza jak wszyscy to akceptują,ale wszystkiego się juz zapomniało jak to było:tak:

shingle- gratuluję córuni!!!:-)... i troszeczkę zazdroszczę:-D

Wróciłam :-) Doktorek powiedział że na 100% to Milenka :-D Ale jestem szczęśliwa :-) Ale dziadówa jedna nie chciała z nami do końca współpracować, bo lekarz włączył $D i chciał mi pokazać jak teraz wygląda a ona spała na brzuchu (tak jak mamusia:-p) i w dodatku główkę odwróciła w drugą stronę. Mogę tylko powiedzieć że łepetynkę ma śliczniutką okrąglutką :-p

Super, Kochaniutka, że zobaczyłaś Milenkę...tylko że wiesz co...mi Milenka chodzi od 2 tygodni jeżeli chodzi o imię, jeżeli będzie córcia, nie będziesz na mnie zła? Ani Milenka?:-D

A ja do pająków nic nie mam, bo mi jest ich żal:-D Naprawdę...siedzą sobie w tych rogach, takie biedne, bez przyjaciół, głodne, bo wyglądają jak takie niedożywione pajączki...i ogólnie nikt ich nie kocha...ALE JAK JE WIDZĘ TO SPIERDZIELAM DO DO POKOJU:-D I proszę mamę, żeby go wystawiła na balkon:sorry:

dzięki,w sumie to czuję sie bardzo młodo,ale "parę dzidziusiów":szok: pozostanę raczej przy tej uroczej czwóreczce:-)
prawdę mówiąc to właśnie ciąża w moim wieku naprawdę odmładza,no i to jest wiek odpowiedni na zakończenie tego etapu w życiu kobiety-choć wiele kobiet w tym wieku rodzi swoje 1sze dziecko-ale z medycznego punktu widzenia 34-to już troszkę późno na pierwsze kroki w macierzyństwie.
Żartowałam ale oczywiście zawsze możesz zmienić zdanie;-):-)
u mnie w rodzinnem domu jest nas czworo - 3 dziewczyny i chlopak. ja jestem najstrsza i podobno mój tato oszalał jak sie dowiedział ze urodził mu sie corka. a potem był tak przejęty ze jak poszedł mnie zarejestrować to miałam być Aneta, tacie sie pokręciło , jak go pani zapytala to nie iwem jakim cudem wydukał agnieszka Anita i tak zostało. Agnieszka to podobno przez urzędniczkę, która mu to podpowiedziała.
Fajnie miec juz takie duże dzieciaczki :-)
Tata mojej przyjaciółki też ją zrobił Anitą, a miała być Aneta:-D

Ja już w domu:-) jem kanapki potem coś ugotuje jak wrócimy;-) lecimy sofe ostatecznie wybrać:-)

reklama
Do góry