reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Cześć dziewczyny ja już po wizycie co prawda nie dostałąm tym razem zdjęcia, ale jestem bardzo zadowolona bo z maluszkiem jest wszystko dobrze ładnie rośnie ładnie sie rozwija widziałam ja machał rączkamii nóżkami i paluszki przy rączkach.Buźka kochana maleńka i oczki az mi się humor poprawił:tak:.
Więc jeszcze raz dzięki ogromne za trzymanie kciuków teraz jade po mojego szkraba.;-)

Cześć dziewczyny ja już po wizycie co prawda nie dostałąm tym razem zdjęcia, ale jestem bardzo zadowolona bo z maluszkiem jest wszystko dobrze ładnie rośnie ładnie sie rozwija widziałam ja machał rączkamii nóżkami i paluszki przy rączkach.Buźka kochana maleńka i oczki az mi się humor poprawił:tak:.
Więc jeszcze raz dzięki ogromne za trzymanie kciuków teraz jade po mojego szkraba.;-)
To super że z maluszkiem wszystko ok:-D
Już prawie 14 jeszcze 2 godzinki i do domku:-D:-D:-D Dziś też idę na obiadek do mamusi bo dzwoniła do mnie niedawno że mielone zrobiła i zrobiła więcej dla nas wię grzech nie skorzystac:-D:-D:-D

Dzięki byle tak dalej tylko najgorsze jest to że przez dwa tyg znowu 2 kg schudłam a apetyt wogóle nie wraca, ale mysle ze to tez za sprawą nerwów no ale cóż.
Kochana nie przejmuj się przez pierwsze 3 miesiące schudłam 4 kg i dalej waga stoi w miejscu a brzuszek rośnie:-) Widocznie nie jest nam na razie dane utyc ale poczekajmy jeszcze mamy czas:-) przytyjemy i będziemy płakac:-D

reklama
No i superowo!! :)

Do góry