reklama
Cześć dziewczyny ja już po wizycie co prawda nie dostałąm tym razem zdjęcia, ale jestem bardzo zadowolona bo z maluszkiem jest wszystko dobrze ładnie rośnie ładnie sie rozwija widziałam ja machał rączkamii nóżkami i paluszki przy rączkach.Buźka kochana maleńka i oczki az mi się humor poprawił.
Więc jeszcze raz dzięki ogromne za trzymanie kciuków teraz jade po mojego szkraba.;-)
Więc jeszcze raz dzięki ogromne za trzymanie kciuków teraz jade po mojego szkraba.;-)
Dzięki byle tak dalej tylko najgorsze jest to że przez dwa tyg znowu 2 kg schudłam a apetyt wogóle nie wraca, ale mysle ze to tez za sprawą nerwów no ale cóż.Patitka26 - super Gratuluje....
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
To super że z maluszkiem wszystko okCześć dziewczyny ja już po wizycie co prawda nie dostałąm tym razem zdjęcia, ale jestem bardzo zadowolona bo z maluszkiem jest wszystko dobrze ładnie rośnie ładnie sie rozwija widziałam ja machał rączkamii nóżkami i paluszki przy rączkach.Buźka kochana maleńka i oczki az mi się humor poprawił.
Już prawie 14 jeszcze 2 godzinki i do domku Dziś też idę na obiadek do mamusi bo dzwoniła do mnie niedawno że mielone zrobiła i zrobiła więcej dla nas wię grzech nie skorzystac
A pewnie że tak zawsze trzeba korzystać jak mozna.To super że z maluszkiem wszystko ok
Już prawie 14 jeszcze 2 godzinki i do domku Dziś też idę na obiadek do mamusi bo dzwoniła do mnie niedawno że mielone zrobiła i zrobiła więcej dla nas wię grzech nie skorzystac
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Kochana nie przejmuj się przez pierwsze 3 miesiące schudłam 4 kg i dalej waga stoi w miejscu a brzuszek rośnie:-) Widocznie nie jest nam na razie dane utyc ale poczekajmy jeszcze mamy czas:-) przytyjemy i będziemy płakacDzięki byle tak dalej tylko najgorsze jest to że przez dwa tyg znowu 2 kg schudłam a apetyt wogóle nie wraca, ale mysle ze to tez za sprawą nerwów no ale cóż.
No pewnie tak tylko u mnie to już jest prawie 8 kg do tyłu dlatego trochę mnie to martwi.Kochana nie przejmuj się przez pierwsze 3 miesiące schudłam 4 kg i dalej waga stoi w miejscu a brzuszek rośnie:-) Widocznie nie jest nam na razie dane utyc ale poczekajmy jeszcze mamy czas:-) przytyjemy i będziemy płakac
trzeba uważać na anemie....ale nie martw się jakby sie coś działa już by cię tam przytrzymali lekarze na badankaNo pewnie tak tylko u mnie to już jest prawie 8 kg do tyłu dlatego trochę mnie to martwi.
reklama
No i superowo!!Cześć dziewczyny ja już po wizycie co prawda nie dostałąm tym razem zdjęcia, ale jestem bardzo zadowolona bo z maluszkiem jest wszystko dobrze ładnie rośnie ładnie sie rozwija widziałam ja machał rączkamii nóżkami i paluszki przy rączkach.Buźka kochana maleńka i oczki az mi się humor poprawił.