reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Najeli, Kejt ale mi smaku narobiłyście:-).
Za mną chodził pasztet, taki który robi moja Teściowa. Całe szczęście, że Mój się za mną wstawił ;-) i dostałam blachę pasztetu.
W ciąży zaczęłam pić dużo herbaty z cukrem i cytryną, normalnie tego unikałam, bo cukier, no a teraz sobie nie odmawiam, bo słodyczy prawie w ogóle nie jem. Ciągnie mnie ostatnio jednak do drożdżówek z serem

reklama
Cześć !!!!

Najeli witaj po wakacjach ! Super, że krwiak się wchłonął, tzn ja myślę, że on się raczej wydalił z tym obfitszym plamieniem ! ;-) A jeśli chodzi o termin to chyba najbardziej miarodajny jest ten z pierwszego USG, bo potem zaznaczają się cechy osobnicze, jedno jest dłuzsze drugie krótsze.

Ech, co ja jeszcze chciałam. Dzis i wczoraj byłam w pracy po pare godzinek i powiem Wam, że wcale mi się nie podoba tamtejsza atmosfera. Moja kierowniczka, która mnie zastępuje narobiła sporo błędów i teraz chcąc z nią uzgodnić z czego to wynikało popatrzyła na mnie tak :wściekła/y: I bądź tu człowieku mądry.

ja mam narazie co 2 tygodnie badania niemalże, bo ostanie wyszły słabe i od razy=u kazał robic nastepne, zeby zobaczyć czy się dalje pogarszaja

Ja tez mam słabiutkie wyniki. Żelazo tylko 55 i mam juz ferrum lek....No a co za tym idzie hemoglobina tez marna....:szok: Mi lekarz powiedział, ze takie wyniki zazwyczaj są po 24 tygodniu ciąży...:szok:

witajcie kochane lutowki.jestem tu nowa i tez na luty ponoc na18.obecnie skaczylam 12tc i jakos leci tylko zauwazylam zejestem przesadni nerwowa czy nadpobudliwa.jestem tu nowa nigdy niebylam na zadnym forum i zupelnie niepotrafie sie tu poruszac.jak dam ewentualna plame to tylko z powodu mojej ciemnoty.pozdrawiam was kobietki

reklama
witajcie kochane lutowki.jestem tu nowa i tez na luty ponoc na18.obecnie skaczylam 12tc i jakos leci tylko zauwazylam zejestem przesadni nerwowa czy nadpobudliwa.jestem tu nowa nigdy niebylam na zadnym forum i zupelnie niepotrafie sie tu poruszac.jak dam ewentualna plame to tylko z powodu mojej ciemnoty.pozdrawiam was kobietki

Witaj wśród nas!!!! Gratuluje tego terminu, gdyż trzeba przyznać, że wszystkie lutówki są fajne :-) hihi,
Życzę powodzenia i spokojnych 9 miesieęcy!

Do góry