reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
co do piersi to ciaza to super sprawa jest bo troche urosna jak ja przed ciaza mialam male B tak teraz mam wieksze C :-) do tej pory mimo ze juz dawno nie karmie ani nic ciekawe jak teraz bedzie
Mnie osobiście to racze j przeraża bo startowałam z 80 h przed ciążą :))

Teraz 80J i się boje :))

Noi z fajnymi Mężczyznami of course :-) chyba, że ja zostanę samotną matką, bo czasami jak otworzę japę na mojego to minute później mi go żal :-p ale On wie, że to hormony krzyczą, a nie ja :cool2::-p
Dobry chłopak - że wie - mój chyba też wie bo ma ogromnie - przeogromnie duzo cierpliwości do mnie...

dziewczynki...my z moim Misiem planujemy 7 miesiecy po urodzeniu naszej perelki wziac slub i zrobic piekne wesele...i ja wlasnie boje sie czy to bedzie wystarczajaco czasu zebym zdazyla wrocic do formy...boje sie ze nie zrzuce tych kilogramow po ciazy:( ale nie chcemy slubu odkladac za dlugo..juz nawet mamy termin w palacyku zaklepany na 09.10.2010 :) i orkiestre tez mamy :) mam nadzieje, ze wbije sie potem w jakas ladna suknie...a nie bede wygladala jak pulpecik :(

Kalina ja mam piękną suknię do sprzedania :)) Rozmiar 44 (mniej wiecej) można zmniejszać... na 175 cm i 6 cm obcasa - zainteresowana??? :cool2:

ja dziś cały dzień wcinam kajzerki z kotletami wszelkiej maści teraz poszłam nasmażyć mielonych :tak:...masakra...jak narazie trzymam się wagi przytyłam tylko 1kg nie jest źle, ale przed ciążą było 85kg wiec będzie ciężko się ruszać :szok: i pewnie w ciąży będę się toczyć a nie chodzić ha ha ha :szok::baffled: jak taki walec, chudna mi nogi rece tyłek ale rośnie brzuch już mam portki z gumkąbo jak zakładam zwykłe to cisną i boli brzuszek :wściekła/y:

O widzę że mamy podobny pułap startowy - ja 2 kg więcej :)

Ejjj zmiana tematu, bo ja do kuchni jak głupia zaczęłam chodzić :-D:-D:-D:-D

no i gadałyście o jedzeniu i ide teraz po drugi obiad... hehehe jak pękne od przeżarcia to będzie wasza wina:-D:-D:-D:-D
hehehehehe

hehe no i przyniosłam sobie.. krokieciki i barszczyk czerwony.. hehehehe

Zabijeciem nie, ale idę smazyć palcki ziemniaczane;-);-);-)

Ja za 1h i 14 minut wychodzę z pracy i przez Was - możecie byc pewne że już nie popracuję ponieważ siędzę i myslę co zrobie sobie pysznego do jedzenia....:cool2:

hehe zaraz przez nas.... hehehehehe przynajmniej się przemęczac w pracy nie będziesz.. pomyśl co dobrego zjesz jak wyjdziesz:p
o matko ja to prwie pękłam wepchnełam w siebie 4 krokiety i tależ barszcu a pól godziny wcześniej zjadłam obiad....

reklama
...nich se sama płucze gardło solą, rzyganie murowane nawet bez ciąży :szok:

hahahaha ja nawet przy paście do zębów mam ochote puścic...... no... kiedyś mi pni doktor kzał płukac gardło wodą z sodą.. nie musiałam byc w ciąży żeby wiedziec na przyszłośc żetakie rzeczy tylko nad toaletą:p i już nigdy więcej....

Do góry