reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Pati mi jak opiekowalam sie maluszkami pomagało ignorowanie histerii ;-)
a zwracałam wiekszą uwagę na to co dziecko zrobiło dobrze, częsciej chwaliłam jak samo cos zrobiło, podalo rączka zaraz na początku spaceru, powiedziało dziekuje itp. w przypadku maluszków którymi sie zajmowalam pomagało

reklama
Pati mi jak opiekowalam sie maluszkami pomagało ignorowanie histerii ;-)
a zwracałam wiekszą uwagę na to co dziecko zrobiło dobrze, częsciej chwaliłam jak samo cos zrobiło, podalo rączka zaraz na początku spaceru, powiedziało dziekuje itp. w przypadku maluszków którymi sie zajmowalam pomagało
A wiesz ze to fajny pomysł ja co prawda bardzo duzo jej czasu poswiecam na zabawy i wygłupianki i tez chwale ja jak najczesciej mowie jak ja kocham, ale mozna jeszcze bardziej sie przyłozyc i faktycznie nie zwracac uwai na histerie.

Tritona też mam w zakładkach ! To moje dwa typy triton i Mariner ...W takim razie mam dla ciebie jeszcze jeden typ wózka , dobrze sie składa i mieści do auta , ale ma małe kółka , znajde ci link z czyms takim .

Ostatnia edycja:
Dzięki Kochana
fajny ten wózeczek, poszukam do niego jak wygląda gondola i fotelik :-) bo chcemy kupić od razu 3 w1 albo nawet 4 w 1

kiedyś chorowałam na chicco ale teraz mi przeszło. Jest tyle innych fajnych wózków i tez solidnych. (ps planujemy mieć 2 dzieci w krótkim odstępie czasu tyle żebym zdążyła zrobić awans w pracy, wiec sie przyda na długo i musi być solidny)

reklama
Do góry