Patitka spokojnie
mała tylko będzie wypróbowywać na Tobie na ile da się nagiąć reguły. Oj będzie i to normalne i zdrowe. W ten sposób się będzie uczyć. A Twoje zadanie to wiedzieć na co jej pozwolić a co jest niedozwolone. Tu można popełnić bład wychowawczy, ale w tym wieku wszystko da sie naprawic.
wiec
jesteś Super Mamą, najwspanialszą dla swojego dziecka :-) i tylko to przyjmuj do wiadomości i postępuj jak super mama która moze sie mylic ;-) (uff pedagogika jeszcze cos pamiętam)
a jak Wam mija wieczór? mi juz lepiej bo przestało być tak gorąco. Jutro musze pozałatwiac tyle spraw że chyba braknie mi dnia. musze umówic sie z fryzjerem, oddać sukienke do przeróbki, zamówić kwiaty, potem podejśc do restauracji w którem mam obiad po ślubie i zamówić menu, załtwic zaległa gwarancje na lodówke (mam nadzeieje że mi podbija bo mam paragon) i na koniec podejśc do byłego mieszkania - czego nie zrobiłam dzis bo nie było moich byłych wspóllokatorek i jakos wydębic od nich zaległe 300zł i ustalic termin kiedy odbieram moja lodówke z mieszkania. ps z lodówka tez są jaja. chciałam ja sprzedać, roczna , na gwarancji , wielka bo 187cm indesit i ludzie myśla ze im za darmo oddam. chciałam za nia 700zł, to usłyszałam ze ktos da ale 600. rany to juz wole zeby sobie stała u mnie jako rezerwowa