reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Znów ja pierwsza wstałam Was powitać:-D
Jak samopoczucie?-jak minęła noc z brzuszkami ,a niektórym z maluszkami?
Ja spałam tak,jak zwykle-czyli dużo się wierciłam i wstawałam na siusiu:tak:
Dziś szykuję się na wizytę i jestem ciekawa co mi lekarz powie:confused:,marzę,by mi powiedział,że to już tuż tuż:tak:,najgorsze było by usłyszeć,że pochodzę jeszcze np.z dwa tygodnie:sorry::hmm:,nie jestem do tego przyzwyczajona,bo zawsze w poprzednich ciążach poród mnie raczej zaskakiwał,niż żebym na niego oczekiwała.
Mam do pokoniania 4okm do lekarza,a śniegu u nas jest mnóstwo,na szczęście mąż jest,więc on będzie kierowcą,a ja sie wygodnie rozsiądę i będę podziwiała widoki:tak:.Tej nocy miałam znów dość mocne skurcze,ale jak zwykle dość szybko też minęły-marzę o tych płynących po moich nogach wodach-żeby się tak zaczęło,wtedy już będę pewna i nie będzie odwrotu-bo jak już wody odpłyną,to już nic się nie cofnie:tak:

reklama
Witajcie dziewuszki;-).Ja od samego rana na bb bo juz nie mam co ze soba zrobic.Tak sobie mysle ze my tu niecierpliwie oczekujemy naszych maluchow a one poprostu uczą nas juz teraz cierpliwosci:-).Pozatym im dłużej poczekamy tym zapewne bedzie jeszcze wieksza radosc z ich powitania na swiecie.One wiedzo co robią:-D

hej my tez sie witamy :-)
u nas nocka byla dobra maly o dziwo wstal tylko 2 razy na mleczko :-D moze dlatego ze cos konkretnego zjadlam wieczorkiem :-D dzis bedziemy miec gosci az 5 osob :szok: ja sie nie ciesze :-/ bo Kamilek jest mały a tak duzo ludzi ... i dodatkowo jeszcze 3latek ... ech .. no ale damy rade :-) musimy :tak:

Anne, Kalemeon, Meganne, MisiaM - dziewczyny co dzień o was myślę kiedy wasze maluszki zechcą się z wami przywitać. Trzymam za was mocno kciuki.

Dzięki Agapa za pamięć :-)
Ja też myślę dużo o Was - rozpakowanych mamusiach i jak tak Was czytam, to się zastanawiam, czy ja też będę tak potrafiła, czy będę taka dzielna, czy wystarczy mi na te wszystkie "przeboje" siły...

dzis bedziemy miec gosci az 5 osob :szok: ja sie nie ciesze :-/ bo Kamilek jest mały a tak duzo ludzi ... i dodatkowo jeszcze 3latek ... ech .. no ale damy rade :-) musimy :tak:

Hmmm, skoro się nie cieszysz... I wnioskuję, że ta wizyta jest dla Ciebie problemem, to ja na Twoim miejscu powiedziałabym, że na wizyty i oglądanie Maluszka jest jeszcze wg Ciebie za wcześnie. Niech przyjdą za jakieś 2-3 tygodnie ;-)
Ja sobie nie wyobrażam sytuacji, że do domu zwalają mi się goście, których nie do końca chcę mieć :dry:

A tak w ogóle, to jeszcze ciągle jestem 2w1 ;-)
Nic się u mnie nie ruszyło - relacja z wizyty na odpowiednim wątku.

Ale 3mam kciuki za dzisiejsze wizyty i oczywiście za Dziewczyny u których coś już się zaczyna dziać. Oby Wam szybko poszło :-D

reklama
Do góry