reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Kalemeon napewno napisze:-):tak:co i jak u tej kumpeli.

A tak poza tym to sie sypiemy niema co:szok::szok::-)
Dzisiaj nie moglam zasnac, do 2.30 sie meczylam i dzisiaj ide kupic tabletki co mi ginka przepisala bo to juz lekka przesada:wściekła/y::baffled:

reklama
Ahh...miło się czyta takie wieści o nowych lutowych bobaskach :tak:
Oleńka od Siuniabka ślicznaaaaaa:tak::tak::tak:
Ja też już chcę moją córcie.....:happy2:
Teraz zmykam po Filipka do przedszkola....miłego dnia i jakby coś to lekkich porodów...hihihi

hej! ja nadal 2 w 1;-)
ale coś dół brzuszka pobolewa..i gania mnie na kibelek..no ale jeszcze wody nie odeszły skurczy mocnych nie ma to nie sieję paniki..
właśnie jestem w trakcie gotowania obiadku..
faktycznie już coraz więcej nas zaczyna sie "rozpakowywac":tak::-)
a Princeska Siuni prześliczna..jak zobaczyłam to aż sie pogłaskałam po swoim brzuszku i juz bym chciała też swoją kruszynkę..
ciekawe kiedy moja kruszynka zechce do mnie hehe;-)
mam nadzieje,że już niedługo..
3mam kciuki za dzisiejsze wziyty jak jeszcze jakieś są?
no i smacznych obiadkow życzę:-)

Witam!!
Właśnie wrociłam od lekarza juz mysłalam ze do domu nie dojde tak tego sniegu nasypało ze mysłalam ze utkwie gdzies :szok:.
Krazek zdjety jak narazie zadnych skurczy tylko lekko krwawie. Rozwarcie minimalne ale za to moja waga poszła nieżle do gory:szok: 3 kilo w 2 tygodnie normalnie 2 razy mnie musiała wazyc bo nie wierzylam ze az tak poszła w gore. Czarodziejka ja tez chce miec taki porod jak Ty tylko pozazdroscic naprawde... serdeczne gratulacje

hej dziewczynki,poczytałąm trochę z wczoraj,ale się uśmiałam po tym filmie z you tube o pierwszej cytrynie.Gratulacje dla nastpnej mamusi :) wczoraj mój mąż przywiózł do domku łozeczko turystyczne i wózio,drugie łożeczko ma przywieżć dziś ,bo miejsca w busie nie starczyło,ale już wytrzymam.DZiś muszę jechać do social welfare oddać zwolnienie to na 1,5 tygodnia,bo inaczej mi nie zapłacą.No i dziś piątek,a ja się w miarę dobrze czuję.Brzusio troszeczkę bolał rano ,ale przeszlo.DZidzia też z rana leniwa,ale sie wkońcu dama ruszyła.u nas na dworze tak pięnie dzis ,chyba z 12 stopni w plusie,wietrzę całe mieszkanie.ciekawe czy się sprawdzi przepowiednia mężusia,że to dziś,raczej nie-ale kto wie :)miłego dnia

hej dziewczynki ,
dopiero zajrzałam na forum i przestudiowałam dzisiejsze zaległości... ojj trochę mi się zeszło , hehehhee
my dzisiaj z M robiliśmy faworki.... wyszło ich sporo tylko jak się dorwaliśmy to już nic nie ma:( a miły być na niedziele dla gości heheheh
no nic zrobimy jutro....
a dzisiaj jeszcze w planach mam zeberkę upiec, coś mnie tak ostatnio na nią naszło
A czarodziejce jak nic tylko pozazdrościć..... u mnie nadal nic... zero skurczy, zero wód, czop nie wyszedł..... a miało być tak pięknie:p heheheh ( miękka szyjka i krótka, 3 st łożyska, mały bardzo nisko..) czuję że jeszczę trochę w dwupaku pochodzę
Jak kochane dzisiejsze wizyty ??

reklama
Ale mnie malutka dzisiaj strasznie kopie :-)
W różnych zakamarkach brzuszka ;-)
Jakby szukała po omacku gdzie tu może być wyjście ;-):-D
Mam nadzieję, że jeszcze troszkę u mnie pomieszka :-D

Do góry