reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Kasiu to masz jak ja. no prawie z piesami to sie inaczej gada jak do rybek. Ja pierwsza w wariatkowie.
Ostatnio przez ta prace mojego mi sie rytm przestawił. On wraca o 2 w nocy ja sie budze i nie moge zasnąc do 4. No ale przynajmniej go widze. niewielkie pocieszenia.

Słonka ja znikam bo zaraz padnę na klawiature. Trzymajcie sie cieplutko. Miłego czwartku :-)

Wielkie buziaki dla Wszystkich Lodóweczek

reklama
Ooo kompot z jabłek nie słyszałam ale na pewno zacznę pić częściej:tak:

Ale to dopiero pij po porodzie (teraz to nic nie da) - musisz wcześniej powiedzieć męzowi, żeby Ci przynosił do szpitala. Jabłka normalnie ze skórkami, tylko środek niech wykroi i lekko posłodzi.
copy.png
favicon.ico

Kasiu to masz jak ja. no prawie z piesami to sie inaczej gada jak do rybek. Ja pierwsza w wariatkowie.
Ostatnio przez ta prace mojego mi sie rytm przestawił. On wraca o 2 w nocy ja sie budze i nie moge zasnąc do 4. No ale przynajmniej go widze. niewielkie pocieszenia.

Słonka ja znikam bo zaraz padnę na klawiature. Trzymajcie sie cieplutko. Miłego czwartku :-)

Wielkie buziaki dla Wszystkich Lodóweczek

Pa, pa , odpoczywaj!!!

No właśnie znowu mam przeczucie ( a ostatnio intuicja mnie nie zawodzi ) że jednak coś wykryją...znając życie znowu toksoplazmozę bądź inne świństwo.Zobaczymy, w poniedziałek idę odebrać wyniki:tak:
Chyba Cie załatwię golymi rąkami - nic nie wykryją, dość już jak na 1 osóbkę - Ty już swoje przeżyłaś. Bedzie dobrze!!!:-):-):-):-)

Anisen kochana mam nadzieję że ból pleców i kiepski humorek już jutro odejdą w zapomnienie, i że na najbliższej wizycie się dowiesz takich cudnych wieści jak Tygrynka że już wszystko jest cacy :-D

Gucha ależ Ty pyskata jesteś :-D Ciekawe jak by zareagowała pielęgniarka jakbyś jednak wypaliła tekst o orgazmach :-D

A ja za 3 godzinki mam USG :-D

No właśnie znowu mam przeczucie ( a ostatnio intuicja mnie nie zawodzi ) że jednak coś wykryją...znając życie znowu toksoplazmozę bądź inne świństwo.Zobaczymy, w poniedziałek idę odebrać wyniki:tak:
Nie kracz babo jedna - tokso jest zajebiście niebezpieczna dla Dzidzi, więc pluń trzy razy przez lewe ramię i odczyń jakieś tam jeszcze czary żeby nic nie było. Trzymam kciuki :tak:

Anisen kochana mam nadzieję że ból pleców i kiepski humorek już jutro odejdą w zapomnienie, i że na najbliższej wizycie się dowiesz takich cudnych wieści jak Tygrynka że już wszystko jest cacy :-D

Gucha ależ Ty pyskata jesteś :-D Ciekawe jak by zareagowała pielęgniarka jakbyś jednak wypaliła tekst o orgazmach :-D

A ja za 3 godzinki mam USG :-D
No więc trzymamy kciuki, zjedz coś słodkiego przed usg, to Milenka bedzie zadowolona

Witajcie kochane Śnieżynki:-D

no szkoda że czasem trzeba się ugryźć w język, bo jesteśmy od nich zależne (i mogą nam na złość zrobić - tak samo będzie na porodówce). Oglądałyście wczoraj w Rozmowach w toku było o porodach??

Pewnie, że oglądałam -> M A S A K R A!!!!!! Ale ja staram się nie nastawiać negatywnie, bo urodzić trzeba, a lęk czy strach przed porodem nie działa dobrze ani na mnie ani na Bartusia:tak:

Przepraszam, że wczoraj się nie odzywałam, ale siostra była u mnie i jakoś tak nie było kiedy:eek:

Super, że po wizytach wszystko w porządku:-D trzymam kciuki za dzisiejsze:-)

U nas wszystko w porządeczku -> Bartuś kopie jak szalony i coraz mocniej:-D a wczoraj jak kopnął moją siostrę to nie mogła uwierzyć, że tak mocno:-p

Kochane zapytam też tutaj: co z wątkiem zamkniętym na BB skoro już mamy wątek zamknięty gdzie indziej???

P.S. mogę nie mieć dostępu do neta przez dwa dni, bo Mężuś chce dać laptopa do "czyszczenia":szok: w sobotę chyba będę u rodziców to może uda mi się zajrzeć:-)

Wiecie??? Tutaj na BB bardziej mi się podoba i pewnie tu będę częściej zaglądać niż tam na wątek zamknięty...jakoś to BB najbardziej mi się kiedyś spodobało i dlatego zaczęłam tu pisać i wiedziałam, że dłużej tu zabawię:-)

Ja wiem że jestem wredna, bo całe życie byłam taka zamknięta w sobie z pewnych powodów, nieśmiała i dawałam po sobie jeździć a jak weszłam do liceum to Aga przeszła metamorfozę i normalnie druga JA Czasem ta wredność pomaga a czasem szkodzi, 50x 50 hehe.
No jak mówicie, że będzie dobrze to tak będzie, wy nigdy nie kłamiecie i zawsze mówicie że będzie ok

reklama
Witajcie kochane Śnieżynki:-D

Pewnie, że oglądałam -> M A S A K R A!!!!!! Ale ja staram się nie nastawiać negatywnie, bo urodzić trzeba, a lęk czy strach przed porodem nie działa dobrze ani na mnie ani na Bartusia:tak:

Przepraszam, że wczoraj się nie odzywałam, ale siostra była u mnie i jakoś tak nie było kiedy:eek:

Super, że po wizytach wszystko w porządku:-D trzymam kciuki za dzisiejsze:-)

U nas wszystko w porządeczku -> Bartuś kopie jak szalony i coraz mocniej:-D a wczoraj jak kopnął moją siostrę to nie mogła uwierzyć, że tak mocno:-p

Kochane zapytam też tutaj: co z wątkiem zamkniętym na BB skoro już mamy wątek zamknięty gdzie indziej???

P.S. mogę nie mieć dostępu do neta przez dwa dni, bo Mężuś chce dać laptopa do "czyszczenia":szok: w sobotę chyba będę u rodziców to może uda mi się zajrzeć:-)

Wiecie??? Tutaj na BB bardziej mi się podoba i pewnie tu będę częściej zaglądać niż tam na wątek zamknięty...jakoś to BB najbardziej mi się kiedyś spodobało i dlatego zaczęłam tu pisać i wiedziałam, że dłużej tu zabawię:-)
widziałam ze masz problem że wstawieniem tam zdjęcia, ja też kombinuję, ale nie wiem jak. na razie wstawiłam tu, ale tu to ja nie chcę.
Nic się nie martw, mnie też nie bedzie przez kilka dni, mam nadzieje że nadrobimy wszystko

Do góry