reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Przeczytałam opowieść malucha z brzucha ... I znowu sie poryczałam ! Ale tym razem ze wzruszenia ...
Wspaniale napisane ! Chyba każdemu uświadomi że dziecko jest człowiekiem i jest z nami jeszcze nim się narodzi ;)

Prawde ze piekne , jawlasnie wstalam,z Nicol i bardzo zle sie czuje , glowa boli i jagbym miala zaraz zemdlec , ide cos zjesc i moze przejdzie.

Witajcie Śnieżynki :)
ja już wróciłam, odwiedzinki u Rodzinki zaliczone, pochwaliliśmy się naszymi fasolkami,,, :) dziwienie było ale też dużo życzeń :D a teraz niedzielny relaks,,, Pozdrawiam

Hej :-)

Ja jestem zmeczona po calym dniu dzisiaj od 11 bylam na chrzcinach i dopiero wrocilam do domu..duzo dzieci.
Ja jestem 1 raz w ciazy takze nie mam takiego doswiadczenia ale powiem Wam szczerze,ze jak dzisiaj siedzialam godzine wczesniej przed chrzcinami u mojej szwagierki i pilnowalysmy malego , ma pnad miesiac, to sie przerazilam :) to jest praca 24h na dobe... nie miala nawet czasu zeby sama siebie uszykowac na chrzciny :tak:
Masakra...................................... :-D:-D:-D

no ale coz damy rade WIADOMO!! :tak:

Oj tak pracy jest spoooro...:-D
Ale też dużo zależy od dziecka....;-)
A ja dziś czuje się dobrze...i od rana miałam mega ochotę na barszcz czerwony...zrobilam zakupy i ugotowałam...pyyycha :tak:
Wreszcie poczułam ze trafiłam z zachcianką i w 100% poczułam się usatysfakcjonowana hihihi
Teraz zajadam się śliwkami...:-p
Miłego dnia...

Dziewczyny , czy któraś z was słyszała o takim przesądzie że jesli kobieta w ciazy ma zahcianki na wytrawne jedzonko to może zwiastować chłopca , a jesli na słodycze to dziewczynkę ? Mnie cos takiego kolezanka wczoraj powiedziała , jak ją wyciągnęłam o 1 w nocy na pizze :D

Oj tak pracy jest spoooro...:-D
Ale też dużo zależy od dziecka....;-)
A ja dziś czuje się dobrze...i od rana miałam mega ochotę na barszcz czerwony...zrobilam zakupy i ugotowałam...pyyycha :tak:
Wreszcie poczułam ze trafiłam z zachcianką i w 100% poczułam się usatysfakcjonowana hihihi
Teraz zajadam się śliwkami...:-p
Miłego dnia...

Oj zazdroszczę Ci ja nie mogę trafić w swoją zachciankę - jak pomyślę o robieniu czegokolwiek do jedzenia to mnie mdli :( chociaż jak mam podstawione pod nos to coś tam poskubie... natomiast świetnie wchodzi mi woda z cytryną (1 cytryna na 0,5l - pyyyyycha).

W zasadzie weekend przeleniuchowany - najchetniej nie wstawalabym z łóżka - i tak pewnie by było gdybym nie musiała siusiu. :-) Ale widzę że większość z Was miała leniwey weekend - wczoraj wszystkie spały i dziś pewnie podobnie :-D

Miłego wieczorja dziewczynki :happy2:

reklama
Ha , widzę że jakiś cytrynowy dzień :) Ja od wczoraj biegałam za ciastem cytrynowym :) i powiem wam że sie opłaciło :) Pysznosci :)

Do góry