Ja w pierwszej ciąży całkowicie zrezygnowałam z kawy, bo nie chciałam faszerować dzidziusia kofeiną. Zresztą jak czułam zapach zaparzanej kawy to od razu biegłam do ubikacji A teraz mam ogromna ochotę na czarna mocną kawkę, ale jestem twarda i już od kilku dni nie piję. Mam nadzieję, że w tym wytrwam ;-)
reklama
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
a ty na kiedy mialabys termin??Gratulacje! Miło widzieć, że jest nas coraz więcej :-)
Chyba tez przestane pic chociaz pije tylko jedna dzienie i to bardzo slaba.#Ja w pierwszej ciąży całkowicie zrezygnowałam z kawy, bo nie chciałam faszerować dzidziusia kofeiną. Zresztą jak czułam zapach zaparzanej kawy to od razu biegłam do ubikacji A teraz mam ogromna ochotę na czarna mocną kawkę, ale jestem twarda i już od kilku dni nie piję. Mam nadzieję, że w tym wytrwam ;-)
Gosiu dziekuje za rade mysle ze sie udalo.
a ty na kiedy mialabys termin??
Prawdopodobnie na 11 luty, ale mam bardzo nieregularne cykle i dlatego czekam co dokladnie powie lekarz po pierwszym USG.
daga.p.
Fanka BB :)
Hej babeczki. (
U mnie dziś dół niesamowity. Nerwowa jestem strasznie. Czepiam się o byle co. Niestety niemam ani mdłości ani bolących piersi. Jedyne co to lekki ból brzucha i szybka męczliwość. Pewnie stąd ta deprecha. Boję się, że już pozamiatane jest i z dzidzi nici.
Przy młodym nabrałam takiego wstrętu do kawy, że jak czyłam zapach to zaraz mnie brało na ... I po ciązy mi zostało. Nawet cuksów kawowych nie jem...ale za to całą ciążę chlałam coca colę.;-)
Dormark- gratuluję!
MeKlaudia- idź jutro na betę - to jedyne rozwiązanie.
Gosia- będzie dobrze!!!
Pozdrowienia dla reszty lutówek!
U mnie dziś dół niesamowity. Nerwowa jestem strasznie. Czepiam się o byle co. Niestety niemam ani mdłości ani bolących piersi. Jedyne co to lekki ból brzucha i szybka męczliwość. Pewnie stąd ta deprecha. Boję się, że już pozamiatane jest i z dzidzi nici.
Przy młodym nabrałam takiego wstrętu do kawy, że jak czyłam zapach to zaraz mnie brało na ... I po ciązy mi zostało. Nawet cuksów kawowych nie jem...ale za to całą ciążę chlałam coca colę.;-)
Dormark- gratuluję!
MeKlaudia- idź jutro na betę - to jedyne rozwiązanie.
Gosia- będzie dobrze!!!
Pozdrowienia dla reszty lutówek!
Czarodziejka
Fanka BB :)
Daga- a skąd takie mysli ze dzidzi juz nie.....nie od razu są objawy ciąze..tzn jedne kobiety czują od razu inne poźniej wiec uwazam ze nie masz pukic o sie denerwowac. a poza tym dopuki nie ma @ to znaczy jedno!
jesli chodzi o picie kawy to mi ginka mowila ze wszystko jest dla ludzi nawet w ciązy ale w odpowiedniej ilosci
ja osobiscie w pierwszej ciązy mialam odrzut na kawe ale za to cole pilam na potege za kazdym razem majac wyrzuty
jesli chodzi o picie kawy to mi ginka mowila ze wszystko jest dla ludzi nawet w ciązy ale w odpowiedniej ilosci
ja osobiscie w pierwszej ciązy mialam odrzut na kawe ale za to cole pilam na potege za kazdym razem majac wyrzuty
reklama