reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Znachorka to my podobnych gabarytów jesteśmy (a raczej byłyśmy) bo ja już 68 ważyłam na ostatniej wizycie u lekarza. Ile przytyłam w ciąży to tak za bardzo nie wiem bo wydaje mi się że przed się upasłam, a zepsuła mi się waga i nie mogłam sprawdzić. Ciekawe ile mi teraz wybije.

reklama
A ja dziewczyny jestem po wizycie, wszystko ok, na tą chwile dziecko się rozwija prawidłowo, sa raczki, nózki, włączył mi trójwymiarowe usg i widać usta oczka, calą twarzyczke, super!! za 4 tyg mam nastepna wizyte wtedy bede miała robone genetyczne usg, pozniej wrzuce fotke papa

AniaForever: oglądalam stronkę twojej córci na smyki.pl ...
KONIECZNIE WYSTAW JĄ DO KONKURSU NA NAJŚMIESZNIEJSZE MINKI ŚWIATA :D Ma taki zestaw spojżeń że chyba nikt jej nie dorówna :)

Ech , a propos ciuchów ... Ja już przestawiłam się na spodnie ze ściągaczem . Zrobiłam błąd . Przed wakacjami wyrzuciłam wszystkie za duże ciuchy ... a miesiąc później okazało sie ze jestem w ciązy ...i teraz znów kupuje większe rozmiary . a najlepsze jest to że obwód brzuszka mi sie zwiększa , ale waga nie ! ciągle 66 kg przy wzroście 170 cm.

Znachorka-to się ciesz kobieto. Możesz bezkarnie buszować po sklepach.:-)

A ja dziewczyny jestem po wizycie, wszystko ok, na tą chwile dziecko się rozwija prawidłowo, sa raczki, nózki, włączył mi trójwymiarowe usg i widać usta oczka, calą twarzyczke, super!! za 4 tyg mam nastepna wizyte wtedy bede miała robone genetyczne usg, pozniej wrzuce fotke papa

Moni_ka-bardzo się cieszę! Czekam na "miśka" zdjęcia

Kobitki lecę się pakować, później po mojego pierworodnego i na działkę :-D
Trzymajcie się Śnieżynki ;-)

Kochana udanego weekendu życzę:-)

Moni_ka super, że wszystko w porządeczku i widzę, że trzymanie kciuków przynosi rezultaty:-)

Ja jutro też może się wybiorę na jakąś wycieczkę z Mężusiem, ale zobaczymy jak się będę czuła:tak:

Daga P : Niestety nie moge bezkarnie buszowac po sklepach ... nie mam funduszy ... jak już się nie będe mieściła w worek po kartoflach to odwiedze jakieś szmateksy :p

reklama
Już zamówiłam jedne gacie na allegro . ale tak jak mowie , teraz nawet wydatek 20 zł na ciuch to dla mnie za dużo ...:no:

Do góry