reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Do tego przeziebiena doszly wymioty po kanapce z dzemem truskawkowym , no teraz czuje ze jestem w ciazy czuje ze fasol jest a teraz ide sie polozyc , ale przedtem jeszcze raz kibelek.

reklama
wreszcie przebrnęłam przez wszystkie strony.Jesteście niesamowite , siedzę sama w domu ale czuje sie jakbym nie była sama. Dziś mam urodziny i z racji tego ze rodzinka daleko, przyjaciółki na wakacjach albo maja swoje śliczne małe skarby siedzę sama w domu. Pada bardzo, Mój pojechał zawieźć samochód do mechanika to nie wpadnie nawet na 20 minut w przerwie pracy. Ciezko byc samemu w obcym miescie jeszcze ciezej jak sie nie wychodzi nawet do pracy. ehh załapałam doła. :-(

ANISEN STO LAAAAAT!!!!:-D

Hej Slicznotki :-)
Musilam chyba z 10 stron przeczytac a nie bylo mnie tylko troche ponad pol dnia..
Widze smutne wiesci, no ale coz tak sie zdarza czasem, kazda z nas chyba na razie powinna sie jeszcze z tym liczyc, oczywiscie nikomu nie zycze ale swiadomosc warto miec...
Ja tez sie ostatnio troche zaniepokoilam bo zaczelam sie lepiej czuc i bylo super ale wczoraj moja radosc sie zakonczyla bo bylo mi meeega nidobrze caly dzien dzisiaj na razie w miare ok ale zobaczymy popoludniu bo wtedy zawsze najgorzej...

Shingle ja mam to samo ostatanio :-p tak co kilka dni a z tego co rozmwialam z kolezanka ktora jest w 6 miesiacu to pozniej juz w ogole jest masakra...:-D

W Wawie pogoda srednia.. i nudy na razie...

Zgadzam się w Wawie średnio i nudno... Ja dziś wzięłam na żądanie i teraz biję się z myślami czy nie udrzyć do lekarza po zwolnienie, bo pół nocy spędziłam w łazience - a teraz wmuszam w siebie chleb z masłem bo niby nie moge jeść ale jak coś przegryzę to mi ciut lepiej... tragedia... kiedy to sie skonczy??

Dziewczyny mam takie pytanie...bo dostałam skierowanie na badania i nie wiem czy zrobić je lepiej teraz czy dopiero przed samą wizytą, którą mam 24 lipca???:confused:

Mama Sówka - ja robiłam od razu... byłam na wizycie rano na czczo i od razu po wizycie zrobilam badania - chociaz nie wiem jak ty ale mi ciezko byl wytrzymac bez jedzenia do 11 bo dopadly mnei straszne mdlosci...

Dziewczyny mam takie pytanie...bo dostałam skierowanie na badania i nie wiem czy zrobić je lepiej teraz czy dopiero przed samą wizytą, którą mam 24 lipca???:confused:

Mama Sówka - ja robiłam od razu... byłam na wizycie rano na czczo i od razu po wizycie zrobilam badania - chociaz nie wiem jak ty ale mi ciezko byl wytrzymac bez jedzenia do 11 bo dopadly mnei straszne mdlosci...

A mi powiedziała położna żeby zrobić jakiś tydzień przed wizytą. Chcieli mieć aktualne badanka - w ciąży szybko się zmieniają wyniki :-)

i od 5 lat conajmniej 3 razy w roku musze zaliczyć wspinaczke po skalkach ...

Hej!
A w jakie skałki jeździsz? My najchętniej do Rzędkowic/Podlesic. Ale w tym roku nie pojedziemy, bo się boję kleszczy :-( Wprawdzie w tamtym roku udało mi się upilnować i nas i dzieci, ale ilość użytych offów, apsików itp była koszmarna, no a teraz w ciąży nie mogę używać takich agresywnych środków.
Teraz od wiosny zaczęłam znowu jeździć na rowerze, ale w ciąży to tez odpada chyba, nie? A o nartach nawet nie chcę myśleć, a tyle co młodsze zaczęło sensownie jeździć...
Zostają nam spacery, pływanie i tyle chyba?
An

hmm w badmintonie troszkę trzyma się ręce w górze, a słyszałam, że w ciąży niezbyt można więc chyba bym uważała :) rower podobno też odradzają :( joga, pilates, pływanie jak najbardziej jest wskazane :) chyba muszę u siebie w mieście odnaleźć miejsce gdzie bym się "pojogowała" hehehehehehe i karnet na basenik rzecz jasna !
...a do tego planowałam wypad do Krakowa do parku linowego i teraz nici...

Czesc dziewczynki dawno nic nie pisałam, lenia miałam, jestem juz po sesji, nie wiem jeszcze z jakim skutkiem, sie okaze, a zaraz ide do gina, tydzien temu byłam ale do dzisiaj mam zwolnienie i musze isc znowu, bedzie robił mi usg kontrolnie i kurde jak zwykle cała w strachu jestem... trzymajcie kciuki zeby wszystko było ok, potem napisze co i jak papa

reklama
Do góry