reklama
wreszcie przebrnęłam przez wszystkie strony.Jesteście niesamowite , siedzę sama w domu ale czuje sie jakbym nie była sama. Dziś mam urodziny i z racji tego ze rodzinka daleko, przyjaciółki na wakacjach albo maja swoje śliczne małe skarby siedzę sama w domu. Pada bardzo, Mój pojechał zawieźć samochód do mechanika to nie wpadnie nawet na 20 minut w przerwie pracy. Ciezko byc samemu w obcym miescie jeszcze ciezej jak sie nie wychodzi nawet do pracy. ehh załapałam doła. :-(
ANISEN STO LAAAAAT!!!!
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Hej Slicznotki :-)
Musilam chyba z 10 stron przeczytac a nie bylo mnie tylko troche ponad pol dnia..
Widze smutne wiesci, no ale coz tak sie zdarza czasem, kazda z nas chyba na razie powinna sie jeszcze z tym liczyc, oczywiscie nikomu nie zycze ale swiadomosc warto miec...
Ja tez sie ostatnio troche zaniepokoilam bo zaczelam sie lepiej czuc i bylo super ale wczoraj moja radosc sie zakonczyla bo bylo mi meeega nidobrze caly dzien dzisiaj na razie w miare ok ale zobaczymy popoludniu bo wtedy zawsze najgorzej...
Shingle ja mam to samo ostataniotak co kilka dni a z tego co rozmwialam z kolezanka ktora jest w 6 miesiacu to pozniej juz w ogole jest masakra...
W Wawie pogoda srednia.. i nudy na razie...
Zgadzam się w Wawie średnio i nudno... Ja dziś wzięłam na żądanie i teraz biję się z myślami czy nie udrzyć do lekarza po zwolnienie, bo pół nocy spędziłam w łazience - a teraz wmuszam w siebie chleb z masłem bo niby nie moge jeść ale jak coś przegryzę to mi ciut lepiej... tragedia... kiedy to sie skonczy??
Dziewczyny mam takie pytanie...bo dostałam skierowanie na badania i nie wiem czy zrobić je lepiej teraz czy dopiero przed samą wizytą, którą mam 24 lipca???![]()
Mama Sówka - ja robiłam od razu... byłam na wizycie rano na czczo i od razu po wizycie zrobilam badania - chociaz nie wiem jak ty ale mi ciezko byl wytrzymac bez jedzenia do 11 bo dopadly mnei straszne mdlosci...
Dziewczyny mam takie pytanie...bo dostałam skierowanie na badania i nie wiem czy zrobić je lepiej teraz czy dopiero przed samą wizytą, którą mam 24 lipca???![]()
Mama Sówka - ja robiłam od razu... byłam na wizycie rano na czczo i od razu po wizycie zrobilam badania - chociaz nie wiem jak ty ale mi ciezko byl wytrzymac bez jedzenia do 11 bo dopadly mnei straszne mdlosci...
A mi powiedziała położna żeby zrobić jakiś tydzień przed wizytą. Chcieli mieć aktualne badanka - w ciąży szybko się zmieniają wyniki :-)
Anyolki
Fanka BB :)
i od 5 lat conajmniej 3 razy w roku musze zaliczyć wspinaczke po skalkach ...
Hej!
A w jakie skałki jeździsz? My najchętniej do Rzędkowic/Podlesic. Ale w tym roku nie pojedziemy, bo się boję kleszczy :-( Wprawdzie w tamtym roku udało mi się upilnować i nas i dzieci, ale ilość użytych offów, apsików itp była koszmarna, no a teraz w ciąży nie mogę używać takich agresywnych środków.
Teraz od wiosny zaczęłam znowu jeździć na rowerze, ale w ciąży to tez odpada chyba, nie? A o nartach nawet nie chcę myśleć, a tyle co młodsze zaczęło sensownie jeździć...
Zostają nam spacery, pływanie i tyle chyba?
An
Ilonaa
Mein Schatz :)
hmm w badmintonie troszkę trzyma się ręce w górze, a słyszałam, że w ciąży niezbyt można więc chyba bym uważała
rower podobno też odradzają
joga, pilates, pływanie jak najbardziej jest wskazane
chyba muszę u siebie w mieście odnaleźć miejsce gdzie bym się "pojogowała" hehehehehehe i karnet na basenik rzecz jasna !
...a do tego planowałam wypad do Krakowa do parku linowego i teraz nici...
...a do tego planowałam wypad do Krakowa do parku linowego i teraz nici...
Czesc dziewczynki dawno nic nie pisałam, lenia miałam, jestem juz po sesji, nie wiem jeszcze z jakim skutkiem, sie okaze, a zaraz ide do gina, tydzien temu byłam ale do dzisiaj mam zwolnienie i musze isc znowu, bedzie robił mi usg kontrolnie i kurde jak zwykle cała w strachu jestem... trzymajcie kciuki zeby wszystko było ok, potem napisze co i jak papa
reklama
No i dziewczyny bylam na wizycie i niestety.... ciaza obumarla kilka dni temu - jutro ide do szpitala:--
-(
gosia - tak mi przykro, nie mogę tego wyrazić słowami. Łzy cisną się do oczu.:-(