Witam,
Kilka dni nie zaglądałam a tu sporo wypowiedzi przybyło. Przeczytałam wszystko dokładnie i powiem, że jestem wściekła! Oburzyły mnie wypowiedzi tej całej bocianowej!
Zwracam się w tym momencie do ciebie paniusiu. Z twoich żałosnych wypowiedzi można wywnioskować, że uważasz się za strasznie mądrą, ale jeśli chodzi o wartość tego co piszesz to jakoś nie widać płynącego przez ciebie geniuszu! To forum jest dla ludzi, którzy chcą się zwierzyć, znaleźć poradę... ale na pewno nikt oprócz ciebie nie wchodzi tu w poszukiwaniu awantury! I jeśli dla ciebie to jest jakaś "impreza" jak ty to określiłaś to daruj sobie, bo tu się wypowiadają poważni ludzie, w poważnych sprawach i nikt nie traktuje tego tematu w ten sposób.
To co wypisujesz przechodzi wszelkie granice, nie masz pojęcia o tym co piszesz, a wykłócasz się, obrażasz wszystkich i nikt nie wie o co tobie właściwie chodzi.
Rozśmieszyła mnie bardzo opowieść o tym jak tłumaczysz swojemu dziecku, że trzeba szanować wszystkich ludzi, pokazujesz zdjęcia i żmudnie tłumaczysz coś na temat ojca i dziadków... ale chyba zapomniałaś, że kilka postów wcześniej przyznałaś się, że twoje dziecko jeszcze nawet nie mówi...
![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
hahahaha chyba, że ma 15 lat i jeszcze nie mówi no to wtedy OK.
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
hahaha
A widzisz jak zabawnie? Teraz ty pani idealna wydałaś się śmieszna i głupia!
Uważam, że nie masz prawa wypowiadać się w ten sposób, obrażałaś najbardziej Kindzie100 i ciągle powtarzałaś, że jest taka głupia, a ty to taka mądra, ale ona pisze o prawdziwych przeżyciach, o swoich uczuciach i popierają ją osoby, które wiedzą jak to jest, są w takiej samej sytuacji (ja również) a twoje wypowiedzi świadczą, że naprawdę nie masz pojęcia o czym mówisz, a na dodatek nie rozumiesz tego co czytasz (brak umiejętności czytania ze zrozumieniem)!
Czytając to wszystko miałam ochotę jeszcze dużo powiedzieć, ale chyba nie warto!
Zgadzam się z przedmówczyniami i uważam, że nie warto dalej dyskutować z bocianową. No, ale swoje zdanie musiałam wyrazić.