reklama
minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
izyda wstaw w końcu suwaczek, bo teraz czekamy na Waszego synusia a nie wiemy kiedy sie ma pojawić! Myślę, że Wiki również będzie zadowolona mój Wiktor też jest w jej wieku więc reakcje powinny być podobne :-)
mamoośka
Fanka BB :)
Cześc macoszki.No i w końcu pogoda względna się zrobiła.Byłam w sobote na weselu u L. siostry i wiecie zjawila sioę eksowa jako nieproszony gośc,Przyjechała z Niemiec bo musiała zgłosic się w biurze pracy więc przyszła i wiecie jaki numer usiadła sobie naprzeciwko nas przy stole.Siedziała jak matrona,a my zachowywaliśmy się jakby jej nie było.Posiedziała sztywna z godzine i poszła bo stwierdziła,że bylejakie wesele.
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Cześc dziewczyny:-) Troszkę weszłam was podczytac i msze przyznac ze lekko sie zszokowałam czy tając coniektóre posty Ja jak narazie należę do starających się ale myślę ze i do was mogłabym sie podłączyć a przynajmnej już pewnie w niedalekiej przyszłości..
Otóż biorę niedługo ślub z facetem który ma 11-tnia córkę z pierwszego małżeństwa.
Jak narazie ona mieszka z matką. Jest bardzo cichą i grrzeczną dziewczynka(jak narazie) ja mam z nią słaby kontakt, z racji tego że bardzo żadko ją widuje bo narzeczony spotyka sie z nia po za domem naszym. Chociaż była u nas kilka razy i nawet gdzies tam na lody czy nad morze pojechaliśmy wszyscy jak narazie jest ok , chociaz ja w takich sytuacjach mało mówię... bo poprostu nie wiem o czym mam z nia rozmawiać... chciałabym naprawde ale nie mam pojęcia, nie umiem sie cos przelamac:-( Chcialabym nawiązać z nia lepszy kontakt, bo wiem ze prędzej czy później bedzie z nami mieszkac , bo jej matka jest troche.... nie bede sie wyrażać a ze oczerniona jestem pewnie na maxa przez jego ex....to bede miala zapewne pod górkę:-( wiem ze teraz najlepszy moment zeby sie z małą dogadać bo boje sie ze jak zacznie byc typową natolatka i nie daj boze wpadnie jeszcze w jakies towarzystwo naburmuszonych hrabianek to wogóle bede miała przechlapane.Nie wiem moze denerwuje sie nie potrzebnie , za wczesnie ale jak ws czytam to mi skóra cierpnie
pozdrawiam wszystkich serdecznie:-)
Otóż biorę niedługo ślub z facetem który ma 11-tnia córkę z pierwszego małżeństwa.
Jak narazie ona mieszka z matką. Jest bardzo cichą i grrzeczną dziewczynka(jak narazie) ja mam z nią słaby kontakt, z racji tego że bardzo żadko ją widuje bo narzeczony spotyka sie z nia po za domem naszym. Chociaż była u nas kilka razy i nawet gdzies tam na lody czy nad morze pojechaliśmy wszyscy jak narazie jest ok , chociaz ja w takich sytuacjach mało mówię... bo poprostu nie wiem o czym mam z nia rozmawiać... chciałabym naprawde ale nie mam pojęcia, nie umiem sie cos przelamac:-( Chcialabym nawiązać z nia lepszy kontakt, bo wiem ze prędzej czy później bedzie z nami mieszkac , bo jej matka jest troche.... nie bede sie wyrażać a ze oczerniona jestem pewnie na maxa przez jego ex....to bede miala zapewne pod górkę:-( wiem ze teraz najlepszy moment zeby sie z małą dogadać bo boje sie ze jak zacznie byc typową natolatka i nie daj boze wpadnie jeszcze w jakies towarzystwo naburmuszonych hrabianek to wogóle bede miała przechlapane.Nie wiem moze denerwuje sie nie potrzebnie , za wczesnie ale jak ws czytam to mi skóra cierpnie
pozdrawiam wszystkich serdecznie:-)
izyda
Fanka BB :)
Marzenixx- mimo obaw spróbuj złapać kontakt z tą dziewczynką- zagadaj coś do niej, jak nie masz pomysłu na rozmowę to wypytaj swojego co lubi młoda- muzykę, modę, bajki? I warto spróbować, bo skoro ma być tak jak piszesz, że młoda ma mieszkać z wami to im wcześniej przyzwyczajicie się do siebie, najlepiej jak polubicie, tym wszystkim będzie lżej. Moja rada- jak młoda jest z wami to zachowuj się naturalnie, tak jak wtedy gdy jesteś ze swoim facetem, niech dziewczynka zobaczy że Wy się kochacie i że Twoja osoba jest ważna i trzeba się z nią liczyć. Piszesz że milczysz przy niej, to nie jest dobre wyjście, bo zarówno Twój jak i młoda mogą mieć wrażenie że jej nie lubisz, albo inaczej- młoda pomyśli że nie trzeba się liczyć z Twoim zdaniem.
KINDZIA100
Fan(ka)
Marzenixx witaj w klubie.Zycze Ci zeby u Ciebie bylo inaczej niz jest u nas(mam na mysli watek) ....................U nas w domu na poczatku tez bylo ok BYLO OK
reklama
KINDZIA100
Fan(ka)
Dziewczynki,Dylan ma zamiar zostac twarza "prenatala" wiec prosi was o pomoc.Tutaj wklejam link, je stem uit te brengen:
Sky Radio 101 FM | Baby van het jaar 2008 | music that makes you feel good
Pod zjdeciem jest miejsce na wasz e-adress.Wpiszcie go i wyslijcie wasz glos.Na wasz adress przyjdzie list z potwierdzeniem glosowania.Kliknijcie na niego i juz bedziecie fankami wschodzacej gwiazdy :-);-) Dzieki wielkie za pomoc !
Sky Radio 101 FM | Baby van het jaar 2008 | music that makes you feel good
Pod zjdeciem jest miejsce na wasz e-adress.Wpiszcie go i wyslijcie wasz glos.Na wasz adress przyjdzie list z potwierdzeniem glosowania.Kliknijcie na niego i juz bedziecie fankami wschodzacej gwiazdy :-);-) Dzieki wielkie za pomoc !
Podziel się: