reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek dla macoch: Jak Wam się układa z Waszymi pasierbami?

Witam poświatecznie ;-)
objedzona na maxa :-D

mama Julci fajniusio że chrzciny sie udały :)

Mangie trzymam kciuki za udane usg...

Izyda pozytywne fluidki śle do Ciebie

Kindzia urodziła 14marca pieknego synusia :-D

reklama
Mama Julci- ale eks musiała być wścieka, hehe. Ale najważniejsze że imprezka się udała.
Kindzia- GRATULACJE, jak będziesz miała chwilkę to napisz jak wrażenia, jak daliście na imię, jak się czujecie i wogóle wszystko...
U mnie spokój, no i dobrze, bo jak się denerwuje to strasznie mnie boli głowa, a nie chce się faszerować lekami...Chciałabym czuć już dziecko- nie mogę się doczekać...

Izyda zrób sobie suwaczek ciążowy :-) z tego co sie orientuje to Kindzi syneczek nazywa sie Dylan a resztę to pewnie sama opowie :tak:

hej chciałam sie do was dołączyc jako kolejna macocha...mam 22 lata i dwoje pasirbów 7 letnią i 6 letniego a poza tym 2 dzieci, jeden synek tylko mój a drugi wspólny i u nas sytuacja niewygląda za rózowo,dzieciaki są negatywnie nastawiane do nas obojga a oprócz tego niegrzeczne,marudne i złosliwe(pomijając to ze zazdrosne).Często u nas bywają,nieraz po 2 tygodnie i ciesze sie ze w koncu bede mogła sie wyzalic wam:tak:

Witaj wśród macoszek..
A wracając do chrzcin to ona aż kipi.Właśnie przed chwilą ją mijałam ja szłam z głową do góry a ta krowa jakby mogła to zabiłaby mnie wzrokiem prawie jak bazyliszek

rafalK- witamy serdecznie, napisz coś więcej, ile lat jesteś z ojcem dzieci, napisz coś o swoich, w jakim są wieku. W każdym razie razem jest łatwiej.
Minka- jak będę miała wene twórczą to trochę się zagłębie i wstawię suwaczek, ja zawsze nie mogę się do takich rzeczy zabrać, bo wydaje mi się że to skomplikowane, a jak już się zabiorę to nagle wszystko proste, hehe

Witam,

RafalK - witamy serdecznie na naszym wateczku :tak:

Izyda - domek ..... tak powolutku wypelniamy. Przez 3 lata mieszkalismy w wynajmowanych mieszkaniach i wlasciwie to niewiele mamy mebli. Czekam teraz na przesylke od mojej mamy ......kupila mi firanki na wszystkie okna :-)

Mamo Julci no to fajnie, ze imprezka udana.

Minka a jak tam brzuszek ? Ty tez juz niedlugo bedziesz tulic swoja coreczke :tak: a imie juz wybraliscie?

KINDZIA serdecznie Wam gratuluje a moze wkleisz nam jakies zdjecie :-)

Pozdrawiam

Witaj wśród macoszek..
A wracając do chrzcin to ona aż kipi.Właśnie przed chwilą ją mijałam ja szłam z głową do góry a ta krowa jakby mogła to zabiłaby mnie wzrokiem prawie jak bazyliszek

Mamo Julci, jesteś WIELKA - tak trzymaj ...:) Dobrze zrobiliscie z tymi chrzcinami Bardzo dobrze !

hej chciałam sie do was dołączyc jako kolejna macocha...mam 22 lata i dwoje pasirbów 7 letnią i 6 letniego a poza tym 2 dzieci, jeden synek tylko mój a drugi wspólny i u nas sytuacja niewygląda za rózowo,dzieciaki są negatywnie nastawiane do nas obojga a oprócz tego niegrzeczne,marudne i złosliwe(pomijając to ze zazdrosne).Często u nas bywają,nieraz po 2 tygodnie i ciesze sie ze w koncu bede mogła sie wyzalic wam:tak:

Witaj rafalK :) Z nami będzie Ci rażniej.
Opowiedz wiecej o problemach ....

Pozdrawiam
Słonko

reklama
Witajcie dziewczynki po Świętach

Serdecznie Was pozdrawiam .... :)))

Moje gwiazdy siedzą zamknięte w chlewiku ... ( czytaj w swoim pokoju) Nie wychodzą z niego chyba że do ubikacji i po prowiant do kuchni.
Robią to po kryjomu i tak żeby się ze mną nie mijać - już mnie to nie rusza :)
W niczym mi nie pomogły przy Świętach, więc dostały tylko śniadanie wielkanocne ... Mąż przy sniadaniu sie do nich nie odzywał, ja też nie - zjadły-poszły i miło im chyba wcale nie było. Od niedzieli tylko je słyszę - siedzą i spiskują

Do góry