reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek dla macoch: Jak Wam się układa z Waszymi pasierbami?

Witam poświatecznie ;-)
objedzona na maxa :-D

mama Julci fajniusio że chrzciny sie udały :)

Mangie trzymam kciuki za udane usg...

Izyda pozytywne fluidki śle do Ciebie

Kindzia urodziła 14marca pieknego synusia :-D

reklama
Mama Julci- ale eks musiała być wścieka, hehe. Ale najważniejsze że imprezka się udała.
Kindzia- GRATULACJE, jak będziesz miała chwilkę to napisz jak wrażenia, jak daliście na imię, jak się czujecie i wogóle wszystko...
U mnie spokój, no i dobrze, bo jak się denerwuje to strasznie mnie boli głowa, a nie chce się faszerować lekami...Chciałabym czuć już dziecko- nie mogę się doczekać...

Izyda zrób sobie suwaczek ciążowy :-) z tego co sie orientuje to Kindzi syneczek nazywa sie Dylan a resztę to pewnie sama opowie :tak:

hej chciałam sie do was dołączyc jako kolejna macocha...mam 22 lata i dwoje pasirbów 7 letnią i 6 letniego a poza tym 2 dzieci, jeden synek tylko mój a drugi wspólny i u nas sytuacja niewygląda za rózowo,dzieciaki są negatywnie nastawiane do nas obojga a oprócz tego niegrzeczne,marudne i złosliwe(pomijając to ze zazdrosne).Często u nas bywają,nieraz po 2 tygodnie i ciesze sie ze w koncu bede mogła sie wyzalic wam:tak:

Witaj wśród macoszek..
A wracając do chrzcin to ona aż kipi.Właśnie przed chwilą ją mijałam ja szłam z głową do góry a ta krowa jakby mogła to zabiłaby mnie wzrokiem prawie jak bazyliszek

rafalK- witamy serdecznie, napisz coś więcej, ile lat jesteś z ojcem dzieci, napisz coś o swoich, w jakim są wieku. W każdym razie razem jest łatwiej.
Minka- jak będę miała wene twórczą to trochę się zagłębie i wstawię suwaczek, ja zawsze nie mogę się do takich rzeczy zabrać, bo wydaje mi się że to skomplikowane, a jak już się zabiorę to nagle wszystko proste, hehe

Witam,

RafalK - witamy serdecznie na naszym wateczku :tak:

Izyda - domek ..... tak powolutku wypelniamy. Przez 3 lata mieszkalismy w wynajmowanych mieszkaniach i wlasciwie to niewiele mamy mebli. Czekam teraz na przesylke od mojej mamy ......kupila mi firanki na wszystkie okna :-)

Mamo Julci no to fajnie, ze imprezka udana.

Minka a jak tam brzuszek ? Ty tez juz niedlugo bedziesz tulic swoja coreczke :tak: a imie juz wybraliscie?

KINDZIA serdecznie Wam gratuluje a moze wkleisz nam jakies zdjecie :-)

Pozdrawiam

Witaj wśród macoszek..
A wracając do chrzcin to ona aż kipi.Właśnie przed chwilą ją mijałam ja szłam z głową do góry a ta krowa jakby mogła to zabiłaby mnie wzrokiem prawie jak bazyliszek

Mamo Julci, jesteś WIELKA - tak trzymaj ...:) Dobrze zrobiliscie z tymi chrzcinami Bardzo dobrze !

hej chciałam sie do was dołączyc jako kolejna macocha...mam 22 lata i dwoje pasirbów 7 letnią i 6 letniego a poza tym 2 dzieci, jeden synek tylko mój a drugi wspólny i u nas sytuacja niewygląda za rózowo,dzieciaki są negatywnie nastawiane do nas obojga a oprócz tego niegrzeczne,marudne i złosliwe(pomijając to ze zazdrosne).Często u nas bywają,nieraz po 2 tygodnie i ciesze sie ze w koncu bede mogła sie wyzalic wam:tak:

Witaj rafalK :) Z nami będzie Ci rażniej.
Opowiedz wiecej o problemach ....

Pozdrawiam
Słonko

reklama
Witajcie dziewczynki po Świętach

Serdecznie Was pozdrawiam .... :)))

Moje gwiazdy siedzą zamknięte w chlewiku ... ( czytaj w swoim pokoju) Nie wychodzą z niego chyba że do ubikacji i po prowiant do kuchni.
Robią to po kryjomu i tak żeby się ze mną nie mijać - już mnie to nie rusza :)
W niczym mi nie pomogły przy Świętach, więc dostały tylko śniadanie wielkanocne ... Mąż przy sniadaniu sie do nich nie odzywał, ja też nie - zjadły-poszły i miło im chyba wcale nie było. Od niedzieli tylko je słyszę - siedzą i spiskują

Do góry