reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wasze Obawy w ciazy?

Chodzi mi o to na dole pod dzidziusiem ...
biała taka jak french paznokcia ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Edyta, mialam podobne przejscia podczas porodu. O 9 rano pojechalam do szpitala, do 17 probowalam rodzic silami natury. Bole okropne a rozwarcie praktycznie zerowe, jak przebili pecherz okazalo sie, ze wody sa geste i zielone. Tetno dziecka tez spadalo. Wtedy od razu wzieli mnie na stol. Dali znieczulenie, ale nie zadzialalo, mialam czucie w jednej nodze :szok:, lekarze byli w szoku, ze na mnie nie zadzialalo wiec musieli zrobic ogolne znieczulenie, czyli narkoza :-(

Jak opowiedzialam o tym mojej obecnej gin, przepisala mi acard - 1 tabl dzienne, min. dawka.

Ostatnia edycja:
Tak, tak rozumiem - zaczęłam wydziwiać :p
to chyba przez ciągły stres, że coś mi jest a nikt nie wie co...
Już chcę znów zobaczyć naszą kruszynkę :-)

Dee,jeszcze tylko tydzien a ja az 3 tyg.,ale jakos dziwnie spokojna jestem :) Doczekac sie nie moge tej wizyty,bo minn. bede miec usg D4 :)

dee wydaje mi sie ze jest tak jak pisze mamuska 3 ja 10 bede w polsce i odrazu lece na 4d juz nie moge sie doczekac jak lekarz powie jest wszystko dobrze fasolka rosnie zdrowo:)

pluszcze mysle ze chodzi ci o te rozciecie lub pekniecie podczas porodu:)jak tak to mysle ze w tych bolach porodowych takiego naciecia nawet nie bedzie czuc:)

reklama
Do góry