reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Warszawa i okolice

reklama
Chyba się w jakimś - oczywiście miłym :happy2: jak zawsze - gronie spotkamy się w sobotę. A dziś po wymianie smsów z koleżanką, mamą 2 latki, nakręciłam się na bal karnawałowy dla dzieciaków 1-4....

No ja też poczekam jeszcze, bo Szymek nie zakuma, a impreza nietania:)

Ja szczerze mogę polecić Teatr Małego Widza - byliśmy na tym Spektakle - też drogo, ale uważam że przedstawienie jest idealne do wieku.

Na ostatnią Smykofonię nie dotarliśmy z powodu szymkowej gorączki, ale przyszłościowo planujemy.

Może gdzieś się nam uda wspólnie wybrać?

reklama
Smykofonia z tego co pamiętam - 13 zł dziecko, 18 zł rodzic więc o niebo taniej:)

ja zołza
- z tym chorowaniem to się przewidzieć nie da, a na Smykofonię bilety trzeba kupić ze 3-4 tygodnie wcześniej, bo potem po prostu nie ma:) Szymek niby niechorujący, a akurat dzień przed koncertem gorączka zagadka i doopa wyszła z planów!

Do góry