reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Mrsmoon - obywamy się jakoś zupełnie spokojnie bez nich Czekam na propozycję terminów
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Chyba się w jakimś - oczywiście miłym jak zawsze - gronie spotkamy się w sobotę. A dziś po wymianie smsów z koleżanką, mamą 2 latki, nakręciłam się na bal karnawałowy dla dzieciaków 1-4....
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ja tylko byłam gospodarzem więc Gości trzeba spytać....
nutria
Mama X 2009
Hejka
kolezanka mi podesłała pomysł na teatranki:
TEATRANKI | Podróż do wnętrza kamery czyli HOLLYWOOD od kulis | grupa młodsza | :nstytut +eatralny
My idziemy własnie w sobotę 21. Nie mam pojęcia, czy będzie tak fajnie, jak o tym pisza. ale mam taką nadzieję Ktoś z nami idzie?
kolezanka mi podesłała pomysł na teatranki:
TEATRANKI | Podróż do wnętrza kamery czyli HOLLYWOOD od kulis | grupa młodsza | :nstytut +eatralny
My idziemy własnie w sobotę 21. Nie mam pojęcia, czy będzie tak fajnie, jak o tym pisza. ale mam taką nadzieję Ktoś z nami idzie?
No ja też poczekam jeszcze, bo Szymek nie zakuma, a impreza nietania
Ja szczerze mogę polecić Teatr Małego Widza - byliśmy na tym Spektakle - też drogo, ale uważam że przedstawienie jest idealne do wieku.
Na ostatnią Smykofonię nie dotarliśmy z powodu szymkowej gorączki, ale przyszłościowo planujemy.
Może gdzieś się nam uda wspólnie wybrać?
Ja szczerze mogę polecić Teatr Małego Widza - byliśmy na tym Spektakle - też drogo, ale uważam że przedstawienie jest idealne do wieku.
Na ostatnią Smykofonię nie dotarliśmy z powodu szymkowej gorączki, ale przyszłościowo planujemy.
Może gdzieś się nam uda wspólnie wybrać?
reklama
Smykofonia z tego co pamiętam - 13 zł dziecko, 18 zł rodzic więc o niebo taniej
ja zołza - z tym chorowaniem to się przewidzieć nie da, a na Smykofonię bilety trzeba kupić ze 3-4 tygodnie wcześniej, bo potem po prostu nie ma Szymek niby niechorujący, a akurat dzień przed koncertem gorączka zagadka i doopa wyszła z planów!
ja zołza - z tym chorowaniem to się przewidzieć nie da, a na Smykofonię bilety trzeba kupić ze 3-4 tygodnie wcześniej, bo potem po prostu nie ma Szymek niby niechorujący, a akurat dzień przed koncertem gorączka zagadka i doopa wyszła z planów!
Podziel się: