reklama
Rozwiązanie
Miałam tak dokładnie dzień przed okresem...cień cienia[emoji7]myśle, że po cichutko można Ci pogratulować i życzyć zdrowej fasolki[emoji4]
Test powtarza się co 2 dni. Zauważysz po około 4 dniach, że kreska będzie juz wyraźna tak jak testowa.
Test powtarza się co 2 dni. Zauważysz po około 4 dniach, że kreska będzie juz wyraźna tak jak testowa.
Na tym pierwszym nic nie widzę, ale na tym drugim cos mi się lekko rzuciło w oczy ale może to kwestia światła zdjęcia może powtórz żeby rozwiać obawy?
Powtórzyć test czy zdjęcie?
Na tym pierwszym nic nie widzę, ale na tym drugim cos mi się lekko rzuciło w oczy ale może to kwestia światła zdjęcia może powtórz żeby rozwiać obawy?
Załączniki
Coś tam widzę [emoji6]
Powtórz jutro rano koniecznie z porannego moczu [emoji110]
Powtórz jutro rano koniecznie z porannego moczu [emoji110]
Właśnie dziwna rzecz się stała i już nie wiem co o tym myśleć, bo odłożyłam test na szafkę i teraz jak spojrzałam to ta kreska zniknęłaJa z takiego mama corke ale sama nie bylam pewna czy cos widze i poszlam na bete.
Poczekaj cierpliwie do jutra albo idź dzisiaj na betę, inaczej się nie dowiesz...
reklama
reklama
Jutro powinnam dostać okresMoze byc bardzo wczesna ciaza. Poczekaj 2 dni. Jaki czas do okresu?