SmoczyKwiat69
Fanka BB :)
Na górnym widzę cień cienia. Na twoim miejscu w poniedziałek zrobiłabym betęDziewczyny bo już chyba świruje..Czy na którymś z testów widzicie jasną drugą kreskę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na górnym widzę cień cienia. Na twoim miejscu w poniedziałek zrobiłabym betęDziewczyny bo już chyba świruje..Czy na którymś z testów widzicie jasną drugą kreskę?
Hej, ja widzę kreskę na 1 teście. Mam nadzieję że nie oszukują bo ja dziś też robiłam pinka po południu 12dpo...Dziewczyny bo już chyba świruje..Czy na którymś z testów widzicie jasną drugą kreskę?
Widać, widać, gratuluję kiedy była ostatnia @?Dziś rano robiłam test ponownie jest prawie że nie widoczna kreska,ale chyba bardziej widoczna niż tamta
17kwWidać, widać, gratuluję kiedy była ostatnia @?
Robiłam w podobnym czasie test. Wyszła kreska jak u ciebie. Tego samego dni beta wynosiła 7,05 a 13 grudnia urodziłam zdrowego synka
U mnie 15 kwietnia
Dziewczyny u mnie taka blada kreska kończy jutro 5 miesięcy, więc trzymam kciuki
IdęU mnie 15 kwietnia
Idziesz jutro na betę?
Dziewczyny s co może oznaczać ten wynik?Dziewczyny bo już chyba świruje..Czy na którymś z testów widzicie jasną drugą kreskę?