reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wariuje czy naprawdę coś tam jest...?

kkert224

Zaangażowana w BB
Widzicie druga kreskę? Czy mam złudzenia?

327393D9-9032-414C-8320-F82185E58217.jpeg

Załączniki

• 327393D9-9032-414C-8320-F82185E58217.jpeg
    327393D9-9032-414C-8320-F82185E58217.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 528
  • DE885E23-F731-46DA-924E-7B0833C6558D.jpeg
    DE885E23-F731-46DA-924E-7B0833C6558D.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 465
reklama
Rozwiązanie
Miałam tak dokładnie dzień przed okresem...cień cienia[emoji7]myśle, że po cichutko można Ci pogratulować i życzyć zdrowej fasolki[emoji4]
Test powtarza się co 2 dni. Zauważysz po około 4 dniach, że kreska będzie juz wyraźna tak jak testowa.
To mi przed okresem nic nie pokazywał test a dopiero 2 dni po terminie wyszla kreska ktora tylko pod światło bylo widac. I ciaza to była. Owulacja sie opoznila.

reklama
coś tam widać, ale przed terminem okresu lepiej się nie cieszyć. ja miałam w 23dc 2 wyraźne kreski i byłam pewna ciąży.ale tak mnie pobolewało kilka dni w dole brzucha i niestety dostałam okres w terminie..
a jak byłam w pierwszej ciąży to po kilku dniach wiedziałam, kiedy jeszcze test nic nie pokazał. twarz promieniała oczy błyszczały widać było że coś się dzieje w organizmie a po za tym miałam bardzo dobry humor i samopoczucie inne niż zwykle i nic mnie nie bolało tylko piersi. ale każdy może mieć inaczej.

Ostatnia edycja:
reklama
Miałam tak dokładnie dzień przed okresem...cień cienia[emoji7]myśle, że po cichutko można Ci pogratulować i życzyć zdrowej fasolki[emoji4]
Test powtarza się co 2 dni. Zauważysz po około 4 dniach, że kreska będzie juz wyraźna tak jak testowa.

Rozwiązanie
Do góry