No właśnie dziewczyny, sama nie wiem co o swoich myśleć. Teraz przede mną jeszcze jedna ciąża. W poprzedniej brzuch ominęło mi zupełnie, ale zrobiły się na biodrach i z tyłu na plecach nad pupą. Chciałabym mieć tyle pieniędzy aby zrobić sobie kiedyś na nie jakieś porządne zabiegi, no ale to chyba zostanie marzeniem Co do smarowideł to w tamtej ciąży smarowałam brzucha takim tłuścidłem Rossman no i jest gładziutki, ale zapomniałam o tych innych partiach i teraz są efekty.
W tej ciąży na razie postanowiłam prewencyjnie brzuszek smarować, wybrałam Perfecta Mama, no a na resztę ciała coś ładnie pachnącego do nawilżenia- no i mam od męża nowośc taki balsam Dove go fresh co to go bardzo lubię, no i poprawia mi samopoczucie. No a zobaczymy jak z tymi rozstępami będzie
W tej ciąży na razie postanowiłam prewencyjnie brzuszek smarować, wybrałam Perfecta Mama, no a na resztę ciała coś ładnie pachnącego do nawilżenia- no i mam od męża nowośc taki balsam Dove go fresh co to go bardzo lubię, no i poprawia mi samopoczucie. No a zobaczymy jak z tymi rozstępami będzie