reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wałbrzyszanki

reklama
czsami:zawstydzona/y:
zauważyłam, że jakoś tak regionalne schodzą na daaaaaalszy plan:baffled:
a jak studia to nie koniecznie młodziutkie mamuśki;-) nie, powiem "3" z przodu jeszcze nie mam i synek ma 7 m-cy, ale studiuj.ą też starsze mamusie:tak: (chociaż wiek nie gra roli, człowiek ma tyle lat na ile się czuje:-))

Coś mi sie wydaje, że powinno być odwrotnie. Że regionalnie powinnyśmy sie zbierać. Jakby sie jakieś mamusie np. bardziej polubiły na takim forum, to mogłyby się spotkać z dzieciaczkami w realu:) A tak, to trudno, bo odległość czasem spora.
No ale co poradzić, każdy pisze tam, gdzie mu lepiej:p

Ze studiami to fakt, nie trzeba mieć 20 lat, by studiować. I całe szczęście;)

no i tu masz rację:tak: bo jak czytam na czerwcówkach, jak dziewczyny się umawiają na wspólne wypady na zakupy i kawki, to :sorry2: a do Warszawy raczej mi nie po drodze:no:
andzia z której dzielnicy Wałbrzycha jesteś?

No widzicie cos sie zaczyna dziac:tak:
takie spotkania to fajna rzecz tylko ze np ja w walbrzychu teraz juz tylko goscinnie 2 razy do roku:-(
Andzia ja mam rodzicow na Podgorzu:tak:

Renata, ale możesz dać znać jak będziesz:tak: ja na Podgórzu mam chyba tylko jedną koleżankę i męża kuzyn z rodzinką tam mieszka
w zasadzie to z W-cha znam mało ludzi. mieszkam tu od 4 lat, ale jakoś wielu znajomych nie mam:no:

Renata, a na jakiej ulicy mieszkają? Może znam?:)

Kachasek, ja tu gdzie teraz mieszkam, to już 9 lat mija i z nikim bliżej nie jestem, tylko takie tam pogaduszki na przystanku przed autobusem, a tak bym chciała poplotkować z jakąś mamą, co na bieżąco jest . Siedzę w tym domu z tymi dziećmi i już do ludzi i z ludźmi troszkę muszę, bo mnie nosi! Z jakiej Ty dzielnicy jesteś?

reklama
Do góry