reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Foxy super teściowa. Ja do mojej nic nie miałam, nawet lubiłam dopóki Artur się nie urodził, prosiłam aby nie nosila, on nie jest takim dzieckiem, tym bardziej nie nosić jak jest spokojny. A ona nosi i proponuje miód na gardło bo go boli. I takimi rzeczami powoduje że nie chce z nią zostawiać dziecka

reklama
Powiem Ci pati ze się cieszę ,ze to usłyszałam :) zawsze miałam jakieś taryfy ulgowe żeby ja dobrze traktować ale teraz limit się skończył :) będę taka sama jak ona a nawet gorsza :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Masz racje nie ma co poblazac chamstwu,tym bardziej ze wciska Ci jeszcze jego siostr i ma jeszcze do Ciebie jakies pretensje, ma kobieta czelnosc poprostu, trzymaj sie :*

Emol a skąd ona wie,że tak małe dziecko,które nie powie co mu jest boli gardło? Jak słyszę takie teksty to się przewracam normalnie. Dziewczyny wczoraj jak wróciłam z zakupów to B bawił się z Leonem. mówi do mnie zrób mu butle to mu dam a ty wypakujesz zakupy :D hahaha i tak zrobiłem tyle,że ja siadłam na kanapie obok bo chciałam najpierw kawę wypić ;) mały się wykrecal, prężył,wypluwał butlę, nowej do B. że pewnie musi pryknać ale nie. Mały ciągle w moją stronę się odwracał. B się pyta czy mi też tak robi mowie,że nie. Wzięłam go i moment flacha pusta :) B.go wziął do odbicia a ja poszłam do zakupów ale musiał przyjść z małym do kuchni bo mnie szukał :) nie było mnie raptem 2 godziny. I te zadowolone spojrzenie małego jak już wróciłam bezcenne :) B.wczoraj jak popił to dzwonił i się hahał jak głupi do sera i tak to mnie upewniał jak to on mnie bardzo kocha ;D lałam z kumpelą w gacie. Ona pojechała po 1 a ja ku.. spać nie mogłam. Teraz Leon poszedł spać moze się kimnę. Ciekawe której B zląduje. Tel rozkadowany, łapek też :D będą gnić do południa

Hej dziewczyny. B. wrócił koło południa i tak cały dzień przeleżeliśmy we wyrku ;) Wieczorem pojechałam do teściów odebrać Julię i.....podnieśli mi tak cisnienie, taka wkurzona weszłam do domu,B. już wiedział, że coś nie gra ale przy dzieciakach nie chciałam opowiadać. W ogóle nie chciałam ale nalegał i w końcu mu powiedziałam. No i co? Wkurzył się tylko i zasmucił. A mianowicie jak pisałam przyjęcie weselne robimy u teściów w restauracji. Oni nawet chcieli obiad robić itd ale my się nie zgodzilismy. Powiedziałam im dziś,że wymyślimy,że żeby nie siedzieć i nudno nie było to zrobimy jakieś fajne zabawy. Że będzie muzyka,że B.podlaczy kompa i tubę i potańczymy. To wiecie co?? Powiedzieli, że nie będzie rządnej glosnej muzyki,że żadnej muzyki nowoczesnej jak już to starodawne,pomysł im się nie spodobał z zabawami,teściowa chciała by wszystkim zarządzać. Nawet mi mówiła jaką długa sukienkę mam kupić. A ja się wkur...i mówię,że co to pogrzeb? Na czarno najlepiej,obiad zjeść,kawę wypić i do domu? To jest nasz dzień i my decydujemy jak będzie wyglądał!! A nie jak na pogrzebie i co to wgl ma być! B. Mowi,że dobrze powiedziałam. A jutro jeszcze powirm,że jak robią problem to mogli wcześniej powiedzieć poszukali byśmy sali i w du... z kosztami. Dodam,że albo przystaną na to jak my chcemy albo zrobimy tak jak chcielismy na samym początku tzn tylko my, świadkowie i dzieci. Potem obiad razem bez żadnych gości, rodziców itp. Powiedzcie mi czy dobrze zrobilam,że tak powiedziałam? Czy mogłam lepiej trzymać mordę??

Emol współczuję teściowej. Też bym nie zostawiła małego przy takich tekstach.czy ona nie wie że miód jest wysoko alergizujacy a dziecko ma kilka miesięcy? A mówi się że to młode mamy nic nie wiedzą

reklama
Foxy teściową się nie przejmuj. Ważne jak mąż na to reaguje.myślę że ona na złość podsyła Ci gości bo chce Was sklocic. Pewnie dlatego że masz własne zdanie

Do góry