reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Emol jakie śliczne [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] zakochałam się w tej z liskiem [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]. My bylismy wczoraj w szpitalu i wyobraźcie sobie ze nie mieli specjalisty do dzieci ! W szpitalu to jakaś porażka ...nie pomogli mu stwierdzili ze przejdzie samo . Ja już nie mam siły naprawdę dziewczyny. Złożyłam wczoraj skargę na miejscu ale i tak mój synek z tego powodu nie wyzdrowiał :( trochę lepiej jest bo mniej tych kupek ale jednak widzę ze się meczy i jestem bezradna .dzis pojedziemy do innego szpitala 2miasta dalej bo przecież na tej wsi nic nie zaradzą ....cholerne angielskie leczenie .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Foxy mama trzymam kciuki aby w innym mieście mu pomogli. Dziwne że nie mają specjalisty...

Dzisiaj przyjdą materiały na kolderke cała Velvet (2 kolorowa) oraz bawełna z jonami srebra (bakteriobójcze)
Mi najbardziej podobają się jeleń, wieloryb i osiołek.

Będzie jeszcze hipopotam w koronie, słoń (taki sam jak ten lisek) I taki zimowy z niedźwiedziem, sowa itp z czapkami i szalikami :)

Fajne Emol te pościele :) Masz frajdę ;) B. ostatnio mówił, że jak znajdzie maszynę to kupi. Też tak myślałam, że może spróbuję z minky coś. Szymon właśnie wyje jak wściekły bo wyłączyłam telewizor bo skubanie nie słucha co się do niego mówi tylko gapi się w telewizor! No to ma teraz karę! B. Mi ciśnienie znowu podnosi bo zrobiłam termin 20 km w innym mieście i nie dostanę się tam pociągiem tylko muszę autem i mówię mu, że muszę auto mieć w czwartek a on,że mam się jego matki spytac czy pojedzie że mną. Jak mnie takie coś WKU.... Chciałam dzisiaj na zakupy,żeby jutro mieć spokój i poleżeć dłużej w łóżku to nie bo pojedziemy razem! Jak mnie będzie poganiał na zakupach to wyjdę i wrócę do domu pociągiem i niech sam zakupy robi. I zalazł mi tak za skórę,że specjalnie rano o 8 wstanę obudzę dzieciaki i zrobię śniadanie i powiem,że po śniadaniu jedziemy. I może sobie sapać ile chce,że sobota i chce sobie dłużej w łóżku poleżeć. A potem po zakupach od razu pojedzie na kawalerskie i ja będę wszystko sama musiała ogarniać! Nie ma tak dobrze! Sorry dziewczyny ale już wczoraj mi tak ciśnienie podniósł! Muszę się komuś wygadać

Wygaduj się wygaduj. Szycie na początku to nie taka prosta sprawa. Ja zalecam szycie bo tak dobrym być aby można było to sprzedać to tylko krawiec ze szkoły może :)

Emol jak będziesz miała nowe wzory to od razu wstaw zdjecia:).kupię jedną po 10 dla Dominika a w styczniu dla siostry.powinna już wiedzieć czy będzie miała chłopca czy dziewczynkę :)

Kurcze Foxy masakra z tymi lekarzami. Jak mogą nie mieć pediatry!! Mam nadzieję że traficie na normalnego lekarza.moi rodzice czasem korzystają w Irlandii z polskich lekarzy (prywatnie) ale też muszą sporo dojeżdżać :(.

Wiecie idę zasada ze robię coś co byłoby dobre dla mojego dziecka. :)cieszę się że wam się podobają. Na prawdę, bardzo mnie to wspiera bo teraz to ciężko na rynku się wybić, czasami mam dość i żałuję ze w ogóle się za to wzięłam. Ale chce czymś zająć się jak skończy się macierzyński, a nie dopiero zaczynać.
Kasiek mąż od stycznia będzie robił również łóżeczka, to takie info dla szwagierki :) jak będę miała pierwowzór to wyśle fotkę :)

reklama
Emol ja uważam ze to super pomysł jest , pozatym właśnie dobra reklama jest to ze robisz to tak jakbyś dla swojego maleństwa szyła :) ja tez chętnie zamówię na adres mojej mamy z pl :) a ona mi weźmie jak bd jechać . My wracamy ze szpitala , mały ma alergie na mleko tak jak mówiliście ... ja tez to czułam bo sama mam nietolerancję laktozy . Ale widzicie musiało go wysypać żeby ktoś się zainteresował ... i teraz nie dość ze biegunka to jeszcze wysypka :( i mocno odparzona pupa .dostalam receptę na specjalnie mleko za darmo .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry