reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Emilka potrzebowała flet do szkoły i też ciągle ćwiczy w domu:baffled:.
Skończyli dziś wymianę piecy.wczoraj byłam z małym u teściowej bo kuli w szybie wentylacyjnym.dzis było spokojniej ale syf totalny.łazienka pełna gruzu i wszystko w pyle. Podłogi mylam kilka razy.mąż musi jeszcze jutro podgipsowac dziury i trzeba będzie pomalować ale najgorsze za nami.jestem wykończona bo na dodatek mały w nocy wymyślił sobie zabawę.obracał się na brzuszek i się kręcił. Spałam może z 4 godziny bo o 6 trzeba było wstać.
Jutro mamy szczepienie.plecy mi wysiadaja od noszenia małego który taki mały nie jest;)

reklama
Haha to macie wesoło z tymi fletami [emoji23][emoji23][emoji1419][emoji173]️. Kasieks biedna :( remonty są najgorsze a przy dzieciach to wgl tragedia, bo czas który masz „wolny” to zapierniczasz żeby wszystko jakoś wyglądało , wiem po sobie bo zamiast w wolnej chwili sobie odpocząć to ja Kuzwa sprzątam albo prasuje :O . I z tym noszeniem wspolczuje wiem co to znaczy [emoji33] była u nas hv wczoraj i mały wazy 7.800 aaaaaaaaaaaa chustawka już nie wyrabia przy nim[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Emol to super [emoji7]. Ja niedawno skończyłam usypiać małego ,nie wiem co mu się stało :( płakał tak po cichu i jęczał jakby coś go bolało, nawet nie wrzeszczał czy marudził tylko tak sobie po cichu ,pierwszy raz takie coś widziałam ...gorączki nie ma ,zobaczymy co jutro będzie .

Oj, :( mam nadzieję ze go nie bolało. Mi kiedyś tak Artur robił ale w dzień, a go brzuch bolał bo kupki nie umiał zrobić. Częściej jest marudny niż placzliwy, prawdziwy chłop. Ja nie mam problemów aby Artura uspac, sam zasypia od razu włożony do łóżeczka o 21.15

No właśnie mój tez sam zasypia i szybko tylko dziś jakoś tak dziwnie :(
Wczoraj poszedł spać o 6 wieczorem i wstał o 6 rano :p
1510697843-a2b4069d7d14ea59-aaaaaa.jpeg

Foxy jaki slodziak :-D cudny chlopak
Emol zazdroszcze tez bym sie przeszla gdziekolwiek zeby swoje cialo ogarnac kurde:cool2:
Kasieks to fakt remonty syrasznie ciezkie sa :/ a przy malym dziecku to juz w ogole
Veronika to bedziezz miala bardzo muzycznie :cool2: a moze wyrosnie Ci artystka

Cześć dziewczyny dawno pisałam. Chciałam nadrobiç Wasze posty ale tego jest tak dużo że nie dam rady.

U nas ok. Po tym pogrzebie naszej koleżanki byliśmy totalnie rozbici tym bardziej że następnego dnia był chrzest Klaudusi.
Nie dawałam sobie rady z wagą dlatego razem z mamą byłyśmy u dietetyka. I tak ja mam dietę dopasowaną do siebie. Jak na razie spada 1kg na tydzień. Niestety nie mam czasu na ćwiczenia. Oddzielnie gotuję dla siebie , oddzielnie dla J. .
Cały dzień mam tak wypełniony że zasypiam ok. 21. Klaudia złote dziecko jest grzeczna cudowna i śpi do 6 rano. Budzi się jakby zegarek miała.
1510733221-22ceafe58422db7f-aaaaaa.jpeg

Zaczęłam jej stopniowo zmieniać mleko na takie z laktozą i jak się okazuje najbardziej smakuje jej Humana. Kleików nie chce tych smakowych ale kaszę manną od 4 miesiąca z bobo..vity to wsuwa. Deserki też zajada wszystko ładnie łyżeczką.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie mój tez sam zasypia i szybko tylko dziś jakoś tak dziwnie :(
Wczoraj poszedł spać o 6 wieczorem i wstał o 6 rano [emoji14]
1510697843-a2b4069d7d14ea59-aaaaaa.jpeg

Alex jest boski [emoji4]

Moja ma teraz drzemkę to czas kiedy mogę coś dłubnąć w domu.
Postaram się częściej zaglądać. Miłego dnia [emoji5]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie miałam jak wcześniej pisać. Okropnie dużo sprzątania a przy małym to tak po trochu i powoli idzie. Obiad,pranie -wszystko zabiera czas.jeszcze córka miała sporo zadania.Teraz przepisuje wypracowanie. chyba się popieprzyło niektórym nauczycielom w głowach.
Foxy Alex cudny:).goni Dominika.mały waży 8,180 i zwolnił trochę z przybieraniem na wadze.zjada za mało ale nie chce w niego wciskać na siłę.
Kawoszka fajnie że się odezwalas. Klaudia śliczna i jaka juz duża dziewczynka:)

Do góry