reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

A i najlepsza moja teściowa dziś ... „ czemu Ty się nie ruszasz tylko leżysz? I nie bierz tych leków na swędzenie bo masz się małym opiekować a nie być otumaniona , za moich czasów tego nie było ,kobieta ma być gospodarna i poświęcać się domowi „ jeblam i nie wstanę ..wyśmiałam ja prosto w ryj

Z tego co pamiętam to wcześniej pisałaś że to teśc się zajmował domem a ona pracowała to teraz niech Cię nie poucza.nie daj się tej głupiej babie. Pati to ze średniowieczem trafione idealnie :D
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Jakoś dziwnie mi się napisało. Trzeba rozwinąć żeby przeczytać. Ja bym powiedziała że lekarz decyduje co mam zażywać i nie życzę sobie głupich i bezsensownych komentarzy.mąż powinien stanąć po Twojej stronie. Może wtedy zamknelaby buzię. Jeśli nikt jej nic nie mówi to ma ciche przyzwolenie na takie teksty.poza tym są skrajnie niegrzeczne i nie na miejscu pomijając ich głupotę.

Ja nie narzekam :) zostawi czasami talerz po sobie czy kubek i jak mu powiem to sprzątnie a czasami za jakiś czas sam z siebie! Jak gotuje to zaraz kuchnie na błysk mi wysprząta. Jak nie mieliśmy zmywarki to mył naczynia też. Teraz zmywarkę zapakuje i wypakuje bez proszenia się. Jak mu się zapytam czy odkurzy to też problemu nie ma. Z małym zostaje sam z siebie. Jak czasami jestem bardzo zdenerwowana to bierze całą trójcę i jedzie gdzieś z nimi na parę godzin. Ogólnie o co go poproszę wszystko zrobi :) Jak ja mam do zrobienia coś w domu np wieczorem śniadanie dzieciom do szkoły to w tym czasie da małemu butlę czy poprostu zajmie sie nim. Dziewczyny dzisiaj byliśmy u jubilera. Obrączki będziemy mieli robione. O matko jak nam cenę powiedziała to myślałam, że spadnę tam z tej sofy :/ Młodemu gorączka przeszła, wariował dziś nie samowicie. Leon coś 3 dzień strasznie marudzi płacze. Na ręcach nie dobrze, leżeć nie dobrze z zasypianiem problemy:/ może po szczepieniu. Dziś robiliśmy zaproszenia i porozwoziliśmy a resztę trzeba wysłać :) idę pod prysznic i do wyrka ;) ciężki dzień dziś był

Veronika no to niezle to musiala byc ladna cena;) a u mnie Mala dzis tez caly dzien marudna i ze spaniem na bakier i z jedzeniem jakas taka nie w sosie, a teraz je i takie baki puszcz a najlepszy ten wzrok pod tytulem co to bylo??

Haha Pati no tą sume co nam powiedziała razy 4 jak na złotówki to się zastanawiałam czy w Pl by nie wyszło taniej. Za te obrączki tu w Polsce wesele by się małe zrobiło a B. jeszcze jebnął tekstem, że jakby był milionerem to by wybrał wariant pierwszy. Dodam, że tamten był 2 razy droższy. Jeszcze mnie nie poje.... żeby tak przesadnie jak niemcy płacić za obrączki, już mi wystraczy to, że są kombinowane robione jak my chcieliśmy a nie poprostu na gotowe kupione. Za takie to zapłaciłby 200e i to tanio by było ;) tyle płaciłam w Pl ;)

Veronika pochwal się jak już będziesz miała gotowe :) . Pati haha mój tez jak pierdzi to patrzy takimi oczami haha

A ja odkleiłam swoje plastry i Kuzwa tak brzydko poszyte :/ jedna się rozłazi
Teraz wygladam jak morświn z Wietnamu hahhahaha

reklama
No mówiła, że przed Bożym Narodzeniem się wyrobi a ślub 29.12 ;) Powiem wam tak, że u nich jest trochę inna tradycja i zaręczynowe ma się też obrączki (jak my) i nosiliśmy na lewej ręce obaj. One były z białego złota a teraz chcemy żółte złoto i dwa paski matowe i 3 świecące. Gratis grawer do tego. No ale za tą cenę to chyba się należy w gratisie ,:D Zdecydowaliśmy, że nie będziemy drugi raz kupować a te był leżały, więc z tych zrobi się takie jakie chcemy już do końca nosić ;)

Do góry