reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Nie mialam;) poprostu przybieralam przybieralam i przybieralam, u mnie brzuszek bylo widac juz po 2msc a moze szybciej;) teoretycznie jadlam tak jak i przed ciaza nie mialam zachcianek jakis mega no ale moja mama ze mna tyle samo przybrala na wadze;) wiec teraz trzeba wziasc sie za siebie i zgubic te 16kg i znow wazyc 50kg no ale wiem ze bedzie ciezej jak czlowiek starszy kurcze

reklama
Ja od kiedy urodziłam to nie byłam na wadze. Na kontroli u gingka nie sprawdzali wagi a ja nie mam. I nawet nie chcę wiedzieć bo bym się załamała :( wczoraj B. powiedział, że mam śliczny ciążowy brzuszek :/ kurde a i mi się wydaje albo mam zwidy, że chyba coś przytyłam. Na dodatek dodał, że pewnie jestem :/ mówię do niego, że go zabije. A i powiem wam dziewczyny ale tylko wam, że krótko po połogu się nie zabezpieczyliśmy no ale miałam normalnie okresy. W październiku i teraz listopad nie ma :/ hmmm dziwne to. A i teraz koniec października nas poniosło.

Ja od kiedy urodziłam to nie byłam na wadze. Na kontroli u gingka nie sprawdzali wagi a ja nie mam. I nawet nie chcę wiedzieć bo bym się załamała :( wczoraj B. powiedział, że mam śliczny ciążowy brzuszek :/ kurde a i mi się wydaje albo mam zwidy, że chyba coś przytyłam. Na dodatek dodał, że pewnie jestem :/ mówię do niego, że go zabije. A i powiem wam dziewczyny ale tylko wam, że krótko po połogu się nie zabezpieczyliśmy no ale miałam normalnie okresy. W październiku i teraz listopad nie ma :/ hmmm dziwne to. A i teraz koniec października nas poniosło.
Wiec Kochana wszystko mozliwe;)

Veronika [emoji23][emoji23] gratki kiedy termin ?[emoji23][emoji23][emoji23] dziewczyny jak podłogi ? Moje umyte [emoji1419] mały marudzi strasznie [emoji22][emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ehhh jak będzie termin to wam powiem :p póki co modlę się, żeby jednak nie! Podłogi pomyłam przedwczoraj bo w sobotę zakupy itd to nie ma mnie w domu pół dnia,B. w przychodni później jedź po niego i na nic czasu!

Ehhh ja nie pomylsm ale jutro nadrobie;) dzis jedyne to zrobilam obiad rybke;) i pojechalam do sklepu po fioletowy szsmpon a wrocilam z dwoma tskimi samymi odzywkami:dry: zamotana wiec wyslala mojego Miska zeby zamienil jedna na szampon i niebylo i w sumie dalej noe mam szsmponu:eek:

Pati nie martw się ja włosy dziś spryskalam płynem do mebli zamiast lakierem [emoji1419][emoji1419][emoji1419] świeżo umyte i wyprostowane utrwalone pronto[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] i robota od nowa :p

Ale to moja kara ze nie wyniosłam z łazienki :p
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja podłogi umyłam wczoraj :).dziś byliśmy u tesciow a później wpadła do nas siostra. Mały zasnął więc mam chwilke;).

Pati fajnie że malutka dobrze się czuje. Wagę zrzucisz. Najgorzej jest zacząć. Ja mam ten problem że jestem niesystematyczna.

Veronika jak zaszalalas to wszystko możliwe.Życzę Ci żeby było po Twojej myśli:)

Emol gratulacje,tak trzymać ;).

Foxy dla mnie jesteś hitem miesiąca :D.jak wyjechaliśmy do Irlandii mój mąż nie znał angielskiego.kiedyś umył głowę żelem do higieny intymnej i się dziwił że się nie pienil :p

reklama
Veronika ja również dostałam w sierpniu a potem już nie, ale raczej 99% nie jestem w ciąży. A u ciebie wszystko możliwe :)

Ja dzisiaj odkurzylam, umylam podłogi, trochę ogsrnelam. Przyjechała moja teściowa, potem siostra, bo mąż kupił szczurka. Więc ma zwierzatko.

Foxy mama czyli pronto nie usztywnilo? A ja już myślałam że będę miała hacklive
1509902596-d4c4c9b7cb5a7cca-aaaaaa.jpeg

Do góry