reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Dziewczyny taka zmęczona byłam :) A wiecie co??? Wykąpałam Simona, zrobiłam mu kolację i w międzyczasie poszłam kąpać Leona. A, że on godzinę wcześniej wytrąbił flachę poszedł od razu spać. Ogarnęłam Simona do spania i zrobiłam kolację dla córki. Leżała w lóżku i oglądała film na kompie a ja w międzyczasie umyłam podłogi :) Zrobiłam śniadanie dzieciakom na jutro do szkoły i zaraz posprzątałam kuchnię :) Poszłam wstawić pranie i przyniosłam kolejne do prasowania. Wyprasowałam je i na końcu umyłam łazienkę :) A teraz relaksuję się przed telewizorem i czekam na B. : D

reklama
Emol lodówkę umyłam w piątek przed sobotnimi zakupami. Sztućców nie poleruję bo wychodzą już lśniące ze zmywarki ;) Już nie mam co robić. Jutro leżę :D

Zazdroszczę. Ja mam kupę prasowania i nie mam na to czasu. Dziś spędziłam 2 godziny na zebraniu w szkole bo dzieci w klasie się nie integrują tylko są grupki.no kur...a wielki problem.ta nauczycielka jest psychiczna. Wszystko wyolbrzymia i rodzice siedzieli i dyskutowali co robić żeby jedenastolatki się ze sobą bawiły a nie kłóciły się. No żenada. Jak chcą to niech się kłócą. Muszą się nauczyć ze sobą dogadywac. Po co im do tego rodzice?przecież to nie przedszkole.no ale cześć rodziców popierala nauczycielkę bo ich dzieci są jakby odsuniete. Rozmawiałam z Emilką i mówi że gdyby nie były złośliwe to wszyscy by ze sobą rozmawiali.wystarczy żeby dzieciaki sobie pogadaly a nie wciągać w to rodziców. To co ja mam teraz zmuszać córkę żeby z wszystkimi się przyjaznila? Przecież nie będę jej wybierać przyjaciół. Przegięcie na maksa.normalnie głowa mnie od tego rozbolała.nie zdążyłam zrobić zakupów i lodówka pusta.jutro muszę jechać do sklepu i zrobić większe zaopatrzenie

PatiEmma nie martw się. Zagoi się i będzie dobrze.przynajmniej znasz potencjalną przyczynę.
Dziś popołudniu przyszła karuzela. Nie miałam czasu pstryknac zdjęć po zamontowaniu.jutro wstawię i napiszę dokładnie o funkcjach.

Ostatnia edycja:
PatiEmma buziaki dla małej [emoji8] Veronika jesteś szalona [emoji23][emoji41][emoji1591] Kasiek ta nauczycielka chyba się nudzi naprawdę ...zawsze i wszędzie były grupki i tego się nie zmieni ! Tylko teraz jakoś wszystko takie wyolbrzymione jest i wszędzie nauczyciele/psycholodzy widza zło [emoji23][emoji33]. Ja dziś miałam jakiś paskudny dzień [emoji22] mały marudny trochę i nic nie zrobiłam , dopiero koło 13 wpadła kuzynka to pobawiła się z małym a ja ogarnelam w domu, czuje się jakaś taka brzydka i aseksualna [emoji31][emoji23] chyba okres się zbliża haha

I jeszcze moja alergia bardzo się nasiliła ... już niedługo niczego jeść niebęde... nawet mleko lacto Free mi szkodzi Kuzwa ...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziekuje wszystkim za wsparcie i buziaki, powiem tak bylam troche rozzalona faktem ze nie karmie i jakos mnie to tak trapilo, wiec pomyslalam ze umowie sie ogolem prywatnie do pediatry i opowiem jak to u nas bylo od poczatku i o tych krostkach i vhrypve ktara kazdy lekarz bagatelizowal, wiec dzis tez bylam na prywatnej wizycie wieczorem oprocz tego ze rano bylysmy w przychodni, i co moje drogie sie okazalo??lekarka ja zbadala posluchala(ta w przychodni tez) i sie okazalo ze moja Mala ma zapalenie pluc kuzwa mac, a skad nie wiem czuje sie z tym strasznie zle, bo zebym czegos jej zalowala szkodowala na ubranie a to ubieram cieplo staram sie nie przegrzewac moze ode mnie cos zlapala i to sie przeksztalcilo w zapalebie pluc, ale odbiegam od tego co chce napisac ze ta w przychodni nie wykryla kurde zapalenia pluc ja pierdziele i co by bylo jakbym prywatnie nie poszla??? Wiec moje Kochane teraz jestesmy w szpitalu

PatiEmma szok [emoji33] dużo zdrówka dla małej ! Aż nie do pomyślenia! Całe szczęście jesteś dobra i czujną mama! Buziaki dla
Was dziewczyny ! Dawaj znać co u was ,ja trzymam mocne kciuki o szybki powrót do zdrowia xx[emoji307]

Ps. Nie czuj się złe bo to nie Twoja wina ! x ważne ze jesteście już pod właściwa opieką x

Ja muszę umówić się do lekarza ,znów mam Kłócia w klatce piersiowej :/ od porodu mam takie ataki nie wiem co to może być naprawdę ...

reklama
Do góry